keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Marjoja ja sormikkaita

Mitähän sitä osaisi sanoa? On taas tosiaan syksy. Välillä tuntuu, että ulkona on niiiin kaunista, välillä että on liian harmaata. Toisinaan harmaus on juuri sopivaa, tai ehkä sopiva on oma fiilis, ihana käpertyä sisälle.

Eilen lähtiessäni päiväsaikaan liikenteeseen totesin villaisen kaulahuivin olevan vähän liikaa. Illalla palatessani kotiin kiittelin itseäni kaukonäköisyydestäni ja kiedoin huivin kaulaani tiukemmin. Takin taskuista löytyi sormikkaat, olipa onni, että olin sattunut unohtamaan ne sinne. 

Samaiset sormikkaat ovat jälleen puikoilla. Sama malli siis. Kolmatta kertaa. Nämä eivät tule itselleni, harmi kyllä. Väinämöinen, jonka väri Kurpitsa oli vyyhdillä lähinnä ihan jees, on neulottuna aivan upea. Ei ehkä pitäisi enää yllättyä, Louhittaren Luolan värjäykset ovat aina osuneet.

Tänään neulominen tuntuu taas aivan valtavan terapeuttiselta. Ehkä se on sitä oikeasti.

16 kommenttia:

 1. Onpa tosiaankin herkullisen väriset sormettimet tuloillaan. Uuh.

  VastaaPoista
 2. Ooh, ihan täydellinen väri syksyyn! Ja kuviokin näyttää todella kauniilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, sopii kieltämättä syksyyn ihan loistavasti. Ja tykkään kans kuviosta, muuten en varmaan jaksaisikaan kolmatta kertaa tätä samaa mallia.

   Poista
 3. Oioi mikä väri langassa! Kaunista syksyä :)

  VastaaPoista
 4. Aamuisin töihin lähtiessäkin saa jo vetää sormikkaat esille vaikka sitten päivällä jo tarkenee ilmankin.
  Upea väri tuossa langassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, nyt on juuri nämä hankalat ilmat, jolloin päiväsaikaan on paljlon lämpimämpää kuin aamuisin ja iltaisin. Pitää sitten raahata kaiken maailman kamppeita matkassa päivän ajan, että varmasti ei palellu illalla. Tosin mukava että osan ajasta ei ole kylmä.

   Väri on kyllä tosiaan aivan mahtava.

   Poista
 5. Onnellinen se ystävä, joka nuo kultaiset sormikkaat saa! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää vain toivoa, että koko on oikea. Varsinkin sormien pituudet on haastavat. Mutta toivottavasti olet oikeassa ja ystävä on onnellinen sormikkaista! :)

   Poista