tiistai 7. huhtikuuta 2015

Kuvia? No ei oo!

Siis miksi minun neuleeni eivät kuvaudu itsestään? Kysyn vaan. Niin on upeita neuleita, mutta missä kuvat? Missä ne kauniissa miljöössä ja hyvässä valossa otetut, taidokkaasti rajatut kuvat ovat? Kenen vika?

Tänä vuonna on valmistunut yksi ihana villatakki edellisessä postauksessa vilahtaneesta langasta. Ja lankaa kun jäi ylikin, ilmestyi maailmaan myös vähän pienempi takki. (Ja siltikin jäi yli. Joku vissiin vähän yliarvioi villatakin koon ja langankulutuksen? Kerrankin näin päin.) 

Sittemmin on tullut aloitettua toinen villatakki vähintäänkin yhtä ihanasta käsinvärjätystä langasta. Varmaan joku haluaisi nähdä kuviakin? No ei onnistu! 

Täällä ei ole toistaiseksi mitään nähtävää. Menkää tänne. Siellä on vähän samaa henkeä, jostain kumman syystä, mutta siellä sentään tapahtuukin jotain.

Minä palailen asiaan, kunhan kuvausrintamalla tapahtuu jotain. Luultavasti siis siinä vaiheessa, kun jostain ilmaantuu innokas kuvaaja, joka raahaa minut ja neuleeni jonnekin kuvaukselliseen paikkaan ja pakottaa poseeraamaan. Katsotaan kuinka kauan siihen menee.

Tai sitten pitää jossain vaiheessa itse vaivautua tekemään jotain. Siihen voi mennä pidempään.

6 kommenttia:

 1. Juuri kun sua ajattelin, otat ja postaat. <3 Hus, mee kuvaamaan neuleesi siitä, että susta kuullaan pian uudestaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kukko käskien laula. Ehkä jos niskahöyhenistä kiskoo, sitten saattaa jotain tapahtua. ;)

   Mutta meillä on siis selvästi joku telepaattinen yhteys, kun tuli sellainen olo, että pitäisikö täällä vähän ilmoitella itsestäni. Jos vaikka jotakuta kiinnostaa.

   Poista
 2. Hihii. Ei edes oikeasti naurata. Koska mulla on sama ongelma.

  Oon nyt puolisen vuotta oikein ahkeroinut noiden kuvien ottamisen kanssa. Sain yhden neuleen, joka oli ollut valmiina 1,5 vuotta, kuvattua ihan alkuvuodesta. Siis oikeasti! Vielä olisi aika monta pienempää ja isompaa projektia odottelemassa. Tällä tahdilla mä pusken villatakkikuvia ulos keskikesälläkin. Siis ensi vuoden. Jotain edistystä tapahtuu, mutta samaan aikaan tulee uusia valmiita projekteja, joiden kuvaaminen viivästyy, kun kuvaan vielä niitä edellisiäkin.

  Siis "kuvaan". Hah.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa niin tutulta. Ja onhan mulla jotain projekteja, joiden kanssa oon jo ollut ihan että nääh, jaksaako sitten kuvata enää ollenkaan, kun on jo vuoden päivät ollut valmiina. Heh!

   Poista
 3. Munkaan neuleet ei kuvaudu itestään. Jonku pitäis kehittää lanka joka kuvaa itsensä valmiina neuleena niin ei tarvis aina miettiä mistä saa kuvat :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai sitten haluaisikohan joku alkaa Suomea kiertäväksi neulekuvajaaksi? Samalla vaivalla useamman neulojan projektit kuviksi.

   Poista