keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Ei tuu kesää

Ei tuu ei, kesä nimittäin. Ei, vaikka kuinka yrittäisi. Ja minähän olen yrittänyt, ihan tosissani. Ajattelin, että jos nyt kuitenkin menee vaan sinne ulos istumaan, hyvin varustautuneena.


Mutta eipä paljon auttanut. Vaikka oli lämmikkeetkin mukana. Kesäfiilis pysyi kaukana. Tai no... sääskiä oli ihan omiksi tarpeksi, sen verran pitää myöntää. Mutta jokseenkin laiha lohtu. Tiettyä kesätunnelmaa toki, mutta ei ehkä ihan se lempiosani siitä.

Tuota sukkaa ulkona hampaat irvessä tikutettuani tajusin muuten, että vihreä kausi on ihan selvästi ohi. Alkaa olla aika vahvaa näyttöä siitä, että pinkki on tullut tilalle. 

Nyt puikoilla on vähän epämääräinen sovellus jostain kirjahyllystäni löytyneestä ohjeesta. Lanka on paksua kuin mikä. En muista milloin viimeksi olisin neulonut sukkia fingerin-vahvuista paksummasta langasta. Mutta tuo alpakkasukkalanka on huudellut töissä minulle jo niin pitkään, että oli pakko pelastaa se sieltä hyllystä itselleni. Mallia piti vähän aikaa hakea eikä nytkään oikein innosta, mutta ihan ok. Puikkosuositus langalle oli vissiin joku 3,5 mm, mutta koska ensimmäisenä käteen sattui koko 2,75, teen sitten niillä. Oon nyt vähän niin kuin laiskana ja teen periaatteella mitä nyt käteen sattuu. Johtunee siitä, että edelleenkin virkkaus on enempi in. Niinpä. Outoa. Varmaan joku käänteinen auringonpistos. Tai vettä satanut aivoihin kun on joutunut olemaan ulkona enemmän kuin on halunnut.

Niin tai näin, näillä mennään.

2 kommenttia:

  1. Samaa murehditaan täällä. Nautin kesäisin niin paljon siitä, kun voi parkkeerata pihalle neuleen, kirjan ja teekupin kanssa, mutta ei tuolla vaan vielä tarkene.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En erityisesti yleensä jaksa valittaa säästä, eikä mua nytkään ole ihan hulluna jatkuva sade vaivannut, vaikka onkin ollut vähän hankalampi mennä ulos. Mutta ois kiva, jos välillä olisi lämminkin päivä.

      Poista