maanantai 19. syyskuuta 2011

Uuvahdus

Tänään väsyttää kohtalaisen kamalasti, mutta muuten on kyllä ollut kaiken kaikkiaan ihan tosi mukava päivä. Väsymys painaa ehkä huonosti nukuttujen yöunien takia, ja siksikin, että tekemistä on kaiketi hieman liikaa. Ja siksi, että elinen, joka oli ainoa vapaapäiväni vähään aikaan laskien niin menneisyyteen kuin tulevaisuuteenkin päin, meni sitten sukkaohjeen vääntämisessä. 

Nyt tässä mietityttää, että onko tosiaan pakko tunkea lusikkansa joka soppaan, vaikka ei edes rahkeet riittäisi. Olen kyllä tosi tyytyväinen suunnittelemiini ja neulomiini sukkiin, mutta onko ohje sitten mistään kotoisin? Elämme jännityksessä sen suhteen ja asia selvinnee sitten kun uusi Ulla tulee ilmoille. Tai jo ennen sitä, jos palauttavat ohjeeni bumerangina takaisin punakynällä koristeltuna.

Ehkä tämä on vain väsymystä. Siis tämä että olen melko vakuuttunut siitä, että ohjeesta ei saa mitään tolkkua. Ehkä harjoitus ratkaisisi asian. Joko sitä oppisi luottamaan itseensä, tai sitten, jos ongelma on taidoissa, oppisi tekemään kunnollisia ohjeita. Tulisi ohjeenkirjoitusrutiini. Minulla nyt vain on taustallani se vasta yksi neuleohje. Ei kai ole mikään yllätys, että tässä vaiheessa en ihan tee hommia ammattilaisen ottein.

No mutta. Sukat on hyvät. Ja nättejä kuviakin tuli. Nyt sitten vaan odotellaan.


11 kommenttia:

 1. Ihanat sukat! Tulee varmasti neulottua! :)

  VastaaPoista
 2. Stylet sukat! Jään odottelemaan Ullaa!

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista! Kiva, että tykkäätte. :)

  VastaaPoista
 4. Ihan syötävät!! - yx ex

  VastaaPoista
 5. Ihana kuvio noissa sukissa! Ullaa odotellessa.

  VastaaPoista
 6. Onpas nätit sukat. Tykkään kovasti palmikoista ja näissä sukissa ne on tosi hienostuneesti. Onnea hienon mallin johdosta!

  VastaaPoista
 7. No nyt mä mietin, että kuka yx ex siellä kirjoittelee - mullahan on sentään niin monia. Edes tuo ilmaus ei oikein passaa kenenkään suuhun. Vai hmm... ketä villasukkia syöviä exiä mun elämässäni olikaan?

  Ja kiitos Sanna ja Marja-Liisa kommenteista. Kiva kuulla, että kuviosta tykätään. Vaikka kyllä mä itsekin tykkään, mutta makujahan on monia. :)

  VastaaPoista
 8. Minulla on tunnustus sinulle blogissani.

  VastaaPoista
 9. Hei hienoa! Nythän nää on Ullassa! Mulla ois just tuota samaa lankaa punaisena, täytyisköhän kokeilla.. malli on kyllä hieno!

  VastaaPoista
 10. Juu, nyt löytyy Ullasta! :) Itsellänikin on aikeissa tehdä sukat vielä punaisesta langasta, tosin tällä kertaa Hopeasäikeen Sukasta, joka on bfl:ää.

  VastaaPoista