sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

KIPittämistä

Eilen KIPpailtiin. Vietimme Knitting in public -päivää Mannerheimin puistossa Lumoavaa Lankaa vastapäätä. Vuorottelimme Lauran kanssa työpäivän niin, että toinen oli pitämässä kauppaa pystyssä ja toinen istui puistossa julkineulomassa. Kahden jälkeen päästiin molemmat puistoon vetelehtimään.


Olipa ihan mielettömän hyvä tuuri, että se ilmeisesti kesän ainoa lämmin päivä sattui juuri eiliseksi. Ja aika hyvin sekin, että juuri eilen minulla ei ollut migreeni eikä se edes iskenyt varomattoman auringon paisteessa istuskelun jälkeenkään. Kerrankin sai oikeasti nauttia auringosta. (No, menin tosin lievästi palamaan.)


Olin vähällä ottaa Bex-sukat mukaan puistoneulontaan, mutta onneksi viime hetkellä tajusin, että kuvio taitaa kuitenkin vaatia hitusen liikaa huomiota. Mukaan lähtikin sitten tunika, jota teen kaupalle mallikappaleeksi. Siinä on sentään enää sileää oikeaa jota neuloa suunnilleen seuraavat miljoona silmukkaa.

Itse lankakauppias neulomassa.Essi ja kesäisesti villatakki.Tiina ja sukka.

Oli hauskaa. Toivottavasti löytyy puistoneulontaseuraa joku toinenkin päivä tänä kesänä. Olettaen että sääkin päättää suosia myös toisen kerran tänä kesänä.

2 kommenttia: