perjantai 21. kesäkuuta 2013

Hyvää juhannusta!

Taisinpa löytää täydellisen juhannusneuleen. Nuvem tulilla.

4 kommenttia:

 1. Mullakin on Nuvemin ohje ostettuna ja lankakin valmiina... Moni työ vaan tuntuu ajavan sen ohi. Alku siinä on haastava, että kun sen selättää niin sittenhän se on ihan "smooth ride"!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen pitkään pitänyt Nuvemia listallani. Lankakin on ollut valittuna jo ties kuinka kauan. Nyt oli se hetki.

   Alkukaan ei minusta ollut suoranaisesti haastava, vähän uutta vain oli kahdella pyöröllä neulominen. Tulkitsin ensin selityksen väärin ja mietin että miten hemmetissä tuo voi toimia. Helppoahan se oli heti kun tajusin mitä lauseella tarkoitettiin. Tosin myöhemmin vaihdoin ihan normaaliin pyörönä neulomiseen kun ympärysmittaa oli jo tarpeeksi.

   Poista
 2. Kahdet puikot työssä? Hilpeää Juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kahdet. Nuvemin ohjeessa neuvotaan luomaan silmukat kahdelle pyörölle ja neulomaan niin että aina toisella pyöröpuikolla neuloo itsensä läpi ja toisella toisen. (Selitinkö riittävän epäselvästi?) Ohjeessa ehdotettiin, että puikot kannattaa olla keskenään eriväriset niin tunnistaa aina oikea puikot. Minulta ei kuitenkaan löydy kaksia puikkoja eri värissä mutta sattumalta löytyi kahdet saman kokoiset irtopäät eri materiaalista. Laitoin sitten molempiin pyöröihin neulovaksi puikoksi tuon puisen ja metallisen olemaan se jolta neulotaan, koska epäilin että niillä saattaa tulla erilaista tiheyttä (en kyllä jaksanut testata). Näyttäisi ehkä tyhmältä, jos toinen puoli huivista olisi löysempää kuin toinen.

   Nyt olen vaihtanut huivin yksille pyöröpuikoille, niin ei tarvitse hallita niin montaa puikonpäätä. Ja pääsin eroon niistä metallipäistä. :)

   Ja kiitos juhannuksen toivotuksista, oli oikein mukavaa!

   Poista