torstai 2. tammikuuta 2014

Vuosiennusteita ja hyvän uuden vuoden toivotus

Hyvää uutta vuotta!

Luin jostain, että uusi vuosi tulee olemaan sen mukainen, miten vuoden vaihdetta juhlii. Siinä tapauksessa oma tuleva vuoteni on oleva hyvin hämmentävä ja rehellisesti sanottuna vahvasti epämukavuusalueella. (Sori äiti, tiedän että vihaat tuota termiä. Enkä toki voi sinua siitä syyttää.) Tulen itse asiassa olemaan täysin metsässä. Jos se on tulkittavana vertauskuvaksi, niin mitäpä tuossa uutta. Jos kyse on aivan kirjaimellisesta ennusteesta, niin oikeastaan minulla ei ole mitään sitä vastaan.

Toisaalta jos vuodenvaihteen vietoksi lasketaan koko se aika, jonka omasta mielestään on sitä viettänyt, eikä vain se hetki, jolloin raketteja alettiin pamautella, tästä on tulossa onnettomuusaltis vuosi minun ystäväpiirilleni. Lemmikkejä joudutaan lopettamaan, (mutta toisaalta niitä myös saadaan). Koirien kannattaa olla varovaisia kissojen seurassa, tassusta voi tulla kuonoon. Saunaan menijöiden on syytä varautua vesikatkoihin.
 
Aivan loistavaa ruokaa on kuitenkin luvassa.

Jos vuoden vaihteeksi lasketaan jo päivät heti joulun jälkeen, (jostain syystä minä usein lasken), minun vuoteni tulee sisältämään uusien välineiden haltuunottoa (pienellä kiroamisella* höystettynä), villaa, meditatiivisuutta, (tai oikeastaan ihan vain villameditaatiota) ja gimalletta.


 Ja sehän sopii!


Kärsivällisyyttä voisi ehkä vähän koittaa kehittää. Mutta sen suhteen en kyllä aio luvata mitään.

Uusi vuosi ja uusi (vanha) rukki. Tekemisen puutetta ei ole luvassa vieläkään. Entä muilla? Liian vähän lankaa ja neuleideoita? Liian paljon aikaa ja aivan liian vähän keskeneräisiä projekteja? Kaikki haluttu on jo saavutettu ja missään ei voisi olla enää parempi?

Tervetuloa vuosi 2014! Toivottavasti olet täynnä iloa, rakkautta ja palkitsevaa tekemistä, niin minulle kuin muillekin!


*Okei, ehkä ei edes ihan pienellä.

6 kommenttia:

 1. Entäs jos ei juhlinut? :D Minun vuoteni 2014 tulee siis olemaan täynnä lehmiä, tai vaihtoehtoisesti nukkumista, sillä nukuin vuodenvaihteen yli herätäkseni taas aamulla navettaan. Ihanaa uutta vuotta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä, ehkä tuohon lasketaan ihan vain tosiaan se mitä on ollut tekemässä. Viime vuoden vaihteessa minulla oli pieni flunssa ja jäin sillä varjolla kotiin viettämään laatuaikaa itseni kanssa. Suhteellisen paljonhan tuota tuli viime vuonna sitten itsekseen oltuakin. :D

   Poista
 2. oikein hyvää vuotta 2014 sinulle!
  Kehrääminen ainakin on mukavaa puuhaa.. ainakin silloin kun rukin rakkinen suostuu yhteistyöhön:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja samoin!

   Tosiaan, kehrääminen on mukavaa ainakin silloin kun rukki tottelee. :D Minun rukkini alkoikin jotenkin salaperäisesti toimia ihan niin kuin pitää. En tiedä mitä tapahtui.

   Poista
 3. Kauniita silmukoita ja itsestään päättyvät langanpäät, niitä paljon sinulle tähän vuoteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, samoin sinulle! Erityisesti itsestään päättyvät langanpäät ovat kyllä tervetulleita tänne. :)

   Poista