tiistai 25. elokuuta 2015

Mulle kans!

Veera Välimäen Kappa on villinnyt neulojat. Jotkut jopa niin pahasti, että malli on tippunut puikoilta useamman kerran. Aika sekoa. (Koska itsehän pysyn aina kohtuudessa. Daybreak.)


Jotain siinä mallissa on pakko olla. Mitäs minä sitten muuta kuin köröttelen jälkijunassa mukaan. En voi katsoa olevani näissä neuletrendeissä taaskaan ihan aallon harjalla, kun aloittelen homman siinä vaiheessa kun muut ovat neuloneet kappojansa jo kolmin kappalein. Mutta juna se on hitaampikin, kuten VR:llä varmaan sanotaan.

Ennustan varsin valoisaa tulevaisuutta omalle Kapalleni. Minullahan ei ole mitään sileän oikean tikuttamista vastaan, sehän on suorastaan ihan parasta. (Viimeksi hehkutin kirjoneuletta. Mutta ei minun tarvitse rakastaa vain yhtä.) Kilometrikaupalla sileää oikeaa silkkilangasta. Kyllä se kelpaa.

12 kommenttia:

 1. "Kuten varmaan VR:llä sanotaan." Reps. :D

  Ei oo mikään pakko olla ekalla aallonharjalla. Eiköhän aallokosta useampikin harjake löydy. Ja kyllä on muuten hyvän värinen kapan alku.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se, hyvän värinen siis. Kuolasin tätä lankaa Lumoavassa Langassa vaikka kuinka pitkään ja myöhemmin olen hautonut sitä kotona odottamassa sitä oikeaa ohjetta. Toivotaan että lanka kohtasi nyt mallinsa. :)

   Poista
 2. Hehee, minäpä nappasin omani maanantai-aamuna junaneuleeksi ja kyllähän edistyy VR:n kuljettaessa ... voitte vain arvata miksi ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan siksi, että VR:llä on taikavoimia, jotka tekevät sinusta ekstranopean neulojan? Eikö?

   Poista
 3. Ihanan väristä lankaa olet löytänyt tähän kappaan... taidanpa tulla loman jälkeen resiinalla perässä. Hyvin taitaa niinkin perille päästä, vaikka hieman enemmän työtä ehkä vaatiikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tämä väri on kyllä ihan uskomaton. :) Ja jospa sitä tosiaan ei aina tarvi olla ihan ensimmäisten joukossa.

   Poista
 4. Täälläkin alkaa perävaunussa Kapat kutkutella. Olen neulonut vuosia sitten Kim Hargreavesin Aimeen ja tiedän sen käytön hankaluudet. Mutta tykkäiskö teinit? Jos tekis niille jostain wollmeisen ihkuista?
  t. M¤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paha sanoa teineistä. Ehkä? Tai riippuu varmaan väreistä ja materiaalista.

   Mitä tuota Aimeeta katsoin projektikuvista, niin näyttää kyllä liian lyhyeltä minun makuun. En itse osaisi käyttää. Mutta Kapan suhteen jää vielä nähtäväksi.

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Tuossa Jaipur Silk Finossa on kyllä muutenkin ihan huikeita värejä. Tämä on aivan upean intensiivinen.

   Poista
 6. Mun kappalanka on vasta vyyhdillä....! Joten sun juna on kyllä vielä ihan aikataulussa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keriminen onkin yleensä se työläin vaihe. :D

   Poista