tiistai 1. syyskuuta 2015

Kappa etenee

Toinen väri.


Tähän mennessä näyttää hyvältä. Puhumattakaan siitä, että nyt on kuulkaas kyllä täydelinen lukemisneule. Kirjoneuleet sun muut on koukuttavia, mutta eivät jätä juuri sijaa oheistekemiselle. Että kyllä tässä vain on puolensa tässä sileän tikuttamisessa.


Ja voi tätä silkkilankaa..! Ihana neuloa, ihana katsoa. Mistä vetoa, että olette kaikki ihan kateellisia. Ainakin teidän pitäisi olla.

6 kommenttia:

 1. Pystytkö lukemaan ihan paperisivuisia kirjoja samalla kun neulot? Vai luetko näytöltä? Multa ei onnistu samaan aikaan kuin näytöltä lukeminen, jotenkuten... olenkin siirtynyt kuuntelemaan jonkin verran podcasteja. Äänikirjoihin en osaa taas keskittyä samaan aikaan. En tiedä miksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pystyn jos kirjan saa tuettua jotenkin auki. Aina joskus harrastan sitä, mutta nyt on tullut luettua aika paljon Kindlestä, se kun ei vaadi mitään aukipitämisviritelmiä ja sivu vaihtuu niin helposti. Mistään kirkkaalta näytöltä en tykkää ylipäätänsä kovin pitkään lukea, joten tabletit ei siinä asiassa kiinnosta yhtään. Tietokoneen näytöltä luen joskus blogeja samalla kun neulon, mutta mitään pidempää ei jaksa. Mua ehkä häiritsee vähän, jos se kirkas näyttö vilkkuu silmissä silloin kun katsoo välillä neuletta tehdessään. Kindle on niin ihana, kun se muistuttaa ikään kuin paperia, ei loista mitenkään.

   Olen kyllä kuunnellut silloin tällöin äänikirjojakin ja muistaakseni keskittynyt ihan hyvin, (jos se kirja on ollut mielenkiintoinen). Nehän tietenkin toimii paremmin silloin jos neule vaatii katsomista.

   Miksi sulta onnistuu vain näytöltä lukeminen? Siis onko kyse siitä aukipysymisongelmasta kirjan kanssa, vai pitääkö sulle nimenomaan olla kirkas sen mitä luet?

   Poista
  2. Veikkaisin että kirjojen pieni kirjasinkoko on se mikä saa mut hyppimään väärille riveille kun tarvii välillä vilkuilla neuletta. Ja sit menee hermot lukea samaa kohtaa aina uudestaan tai ihmetellä miks tää teksti ei nyt sovi edellisen luetun kanssa... Näytöllä on mun mielestä valmiiksi suurempaa tekstiä ja saa tarvittaessa suurennettuakin vielä. Mut hirveän kauaa ei pysty just ton kirkkauden takia näytöltäkään lukemaan eli silloinkin mulla on työn alla sitten lähinnä tietokirjallisuuteen liittyvää tekstiä, jota en muutenkaan jaksa pitkiä aikoja tankata. - Mulla on kyllä ikävä kunnon dekkareita! En vaan pysty enää edes illalla sängyssä keskittymään kirjaan, kun heti on mielessä että vähintäänkin toinen käsi on vapaana ja sillä voisi tehdä jotain... Kyllä ihminen sitten osaa kehittää itselleen ongelmia :D

   Poista
  3. Hups, meinasin poistaa sun kommentin kun yritin vastata. Kindle tai vastaava lukulaite voisi sitten toimia kyllä sullakin. Siinäkin saa tekstin kokoa suurennettua, mutta näyttö ei ole kirkas vaan paperimainen. Suosittelen lämpimästi kaikille, jotka haluaisivat lukea neuloessaan.

   Mulla ei ole ihan niin paha tilanne, että en edes illalla sängyssä voisi lukea, mutta yleensä jos on yhtään enempää energiaa ja olen kunnolla hereillä, on kirjan lukeminen ilman mitään muuta tekemistä kyllä hyvin vaikeaa.

   Poista
 2. Pyyhin kuolaa juuri paraikaa, aivan ihanaa lankaa :)

  VastaaPoista