tiistai 10. marraskuuta 2015

Suloiset unisukat

Blogi laahaa pahasti käsitöiden perässä. Nämäkin sukat on kuvattu jo aika päivää sitten, valmiiksisaamisesta puhumattakaan. Itse asiassa kuvaushetkellä nämä olivat olleet unisukkakäytössä jo muutaman viikon. Ei pahan näköiset siihen nähden, vai mitä?


Nämä ovat muuten osoittautuneet loistaviksi unisukiksi. Alpakka ja merinovilla lämmittävät sopivasti ja koska tulin neuloneeksi nämä vähän suositusta pienemmillä puikoilla, tuli sukista ihanan napakat. Kovin löysät unisukat eivät tunnu minusta hyvältä.


Malli on muistaakseni aika reippaasti sovellettu. Otin paljon ohuemmalle langalle ja kapoisemmille jaloille suunnitellun mallin ja sain itselleni juuri sopivan lopputuloksen. Kuviokertoja on pituussuunnasssa siksi jokunen vähemmän, ja jos muistan oikein, tein kantapään tuttuun ja turvalliseen tapaan ja skippasin siltä osin ohjeen luvun. Joka tapauksessa sukat on neulottu varpaista varteen.


malli: Last of the Red Hot Lovers, Janine Le Cras
lanka: Du Store Alpakka Sterk
kului: n. 100 g
puikot: 2,75 mmEn mitenkään erityisesti ihastunut tämän kuvion neulomiseen. Oli jotenkin tylsää, en tiedä miksi. Mutta yllätyksekseni valmiit sukat näyttivät sitten ihan kivoilta. Ne näyttävät siltä, että olisin voinut olla innoissani palmikoiden kanssa. En vain ollut. 

Mutta palmikkoneulonta on yleensä ottaen kyllä kivaa. Pitäisi tehdä sitä useammin.

6 kommenttia: