torstai 21. maaliskuuta 2013

Sannan takki!

Hei, rakkaat pikku murmelit!* 

Nyt on pyörinyt mielessäni vaikka mitä mistä kirjoitella, mutta tietokoneella istumisen sietokykyni on vähän kärsinyt viime aikoina. Mistä lie johtuu, lisääntynyt valo vai mikä, tosi hämmentävää silti. Jos voisikin selittää lisääntyneellä neulomisella, mutta kun ei. Viime aikoina on tullut otettua vähän varovaisemmin...

Nyt tulin ihan vain mainitsemaan, (tai mainostamaan), että blogissani vilahdelleesta villatakista ilmestyi pari päivää sitten kuvia Sannankin blogiin. Tällä kertaa kuvissa esiintyy ihan oikeasti ja vihdoin ja viimein valmis takki. Napitkin kiinni ja kaikkea. Jos ette ole vielä siis nähneet, niin käykää toki katsomassa. Ja jos tunnette tarvetta puhjeta ylivuotavaan ylistykseen ja kehujen viskelyyn - niin kuin tietysti oletan - niin saatte kommentoida siellä tai täällä, ihan kummin vain, kyllä minä niitä sinnekin ilmestyneitä kommentteja kyttään. 

Nyt sitten odotellaan, että omani valmistuu. Tällä paperisormenpäiden aiheuttamalla neulomistahdilla ei ehkä ihan heti. Mutta mitäpä olisikaan elämä, jos kaiken saisi aina saman tien?


*Oli ihan pakko testata tällaista tervehdystä. En tajua, mistä tuo blogeissa viljelty murmelit tulee, en vaan oo tarpeeksi in, mutta eihän se estä kokeilemasta sitä. Ei kyllä tuntunut ihan minulta...

10 kommenttia:

 1. On kyllä hieno! Minäkin haluan tämmösen. Piste ja huutomerkki! Ihana kun käsissä on noin pitkästi resoria, ehdottomasti mun suosikkiyksityiskohta tuosta takista kaiken muun ihanuuden lisäksi. Kai tästä on ohje tulossa? ;) Mitä lankaa sinä muuten käytit tuossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, on ohje tulossa! Siihen vain voi mennä vielä hetki, kun pitää hioa loppuun, sarjoa ja koeneulotuttaa. Mutta kyllä se vielä tulee! Lankana on Cascaden 220, olisikin pitänyt hoksata kertoa. (Saa huikata, jos koeneulonta kiinnostaa.)

   Poista
 2. Ohjetta minäkin kaipaan noin upeasta takista! :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä kannatti neuloa se valmiiksi ilman purkamista, vaikka sitä jossain välissä ilmeisen vakavasti harkitsitkin.
  Mahtavan upea tuli! Jee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juu, olisihan se purkaminen vienyt aikaa ja ties milloin olisi tullut vamista. Onneksi onnistui näin!

   Poista
 4. Tulipa kerrassaan kaunis takki! /Leena

  VastaaPoista