tiistai 10. joulukuuta 2013

Suunnitelman muutos

Höm höm. Asia on nyt näin ja tilanne on tämä. En sitten ehtinyt saada mysteerisukkaohjetta valmiiksi eiliseksi, en edes lähelle. Koska näköjään ei riitä, että ajattelee "kyllä minä ehdin jossain välissä", vaan jossain pitäisi oikeasti olla se väli, jossa voi yrittää ehtiä.

Ei se mitään. Onneksi en tullut luvanneeksi ohjetta satavarmasti juuri tähän väliin. Mutta koska olen sitä kuitenkin mielessäni sen verran paljon pyöritellyt ja langatkin tullut hankkineeksi, aion saada sen uunista ulos ainakin jossain vaiheessa. Joko siitä tulee sitten hyvin tiivistahtinen mysteerisukka, (ei ehkä kannata), tai julkaisen sen ihan vain yhtenä ohjeena. Toivottavasti kukaan mysteeriohjetta odottanut ei siinä tapauksessa täydellisesti pety... 

Joka tapauksessa aikatauluni on vielä aika tiivis. Minulla on tällä ja ensi viikolla tentit ja ensi viikon alkuun pitää ehtiä myös tehdä muutama tilaustyö tenttiin lukemisen lomassa. Pari sosiaalista tilaisuuttakin on järjestäytynyt tälle viikolle, ja vaikka saatankin mielihyvin neuloa seurassa, neuleohjeen vääntäminen vaatii sen verran intensiivisempää keskittymistä etten ole aivan varma katsottaisiinko sellaista aktiviteettia täysin suopeasti.

Noh, pysykää kuulolla, jos vaikka ihmeitä ehtii tapahtua. Mutta ei nyt lasketa sen varaan.

Jos sukkapuikkoja kovin syyhyttää, vielä ehtinee mukaan Missä neuloimme kerran -blogin jämälankavillasukkajoulukalenteriin. Vinkkaan siltä varalta, että joltakulta on tuo mennyt ohi, vaikka tuskinpa niin on, sen verran moni tuntuu intoutuneen mukaan. Niin kuin ehdin minäkin intoutua ennen kuin tajusin, että ei tässä vain riitä aika...

Onneksi kiire voi olla vain korvien välissä. Aika on nyt periaatteessa aika tiukilla, mutta minulla on mukavan leppoisa ja koko ajan jouluisempi olo.

7 kommenttia:

 1. Tee ohje myöhemmin valmiiksi ja siinäpä sinulla on ensi jouluksi jo mysteerit valmiina, Maltat vain säilyttää pöytälaatikossa lähes vuoden verran.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Malttaminen ei kyllä ole minun tunnusomaisin piirteeni... mutta harkitsemisen arvoinen ehdotus.

   Poista
 2. Onko mysteerisukan kuviot niin jouluiset että se on "pakko" julkaista joulukuussa? Vuoden vaihteen jälkeenhän vois olla itse kullakin vähän enemmän aikaa neuloa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kait se mikään pakko ole. :) Hmm... asteikolla yhdestä kymmeneen jouluisuus on ehkä seiska. Tosin ideaahan voi vielä jalostaa. Joku jälkijoulusukkamysteerijuttu sitten. :D

   Poista
 3. No kyllä minä sitä ohjetta oon vähän ootellut... MUTTA! Tammikuussahan on yleensä kaikilla tosi tylsää, miten ois sitten mysteerisukkaprojekti? :) Mulla menee ainakin lasten lahjoja ja muuta joulutohinaa järjestellessä helposti kaikki aika, vietetään me sitten neulojien omaa henkilökohtaista joulua ens kuussa? :D Varmaan aika moni neuloja tässä vielä neuloo niitä viimeisiä hätäpäisiä joululahjaideoitakin, joten oispa kiva sitten tehdä itelle jotain! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhtä aikaa tosi kiva kuulla, että olet odotellut, mutta samalla semmoinen olo, että voi ei... :D Kerta te sitä tammikuun puolta suorastaan joukolla ehdottelette, sitä voisi ihan tosissaan miettiä. En sitten tiedä, pitäisikö tällä hetkellä mielessä olevaa ideaa vielä vähän kehitellä, että se sopisi joulunjälkeismeininkeihinkin paremmin.

   Varmasti ihan totta, että nyt on meneillään ne viime tipan paniikkilahjaneulomiset. Itse en tänä vuonna ole neulomassa mitään lahjaksi, mutta tilaustöitä pitää ehtiä saada joulukuussa valmiiksi useita. Sehän tässä tätä aikaa on verottanutkin. Siis kaiken muun tähän ajankohtaan pakkautuvan kanssa. Tänä vuonna varsinkin tuntuu olevan vähän turhan ruuhkainen vuoden lopettelu... tosin pitää olla iloinen siitä, että on tekemistä. :)

   Poista
  2. No niinpä, asioilla on aina kaks puolta! Siis että pitää olla iloinen jos tekemistä riittää :) Äläkä ota mitään stressiä, voin minä ootella sitä mysteerisukkaa vaikka ens jouluunkin asti. Ei tässä niin hätä ole :)

   Poista