sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Lisää Limasta

Öhöm, öhöm... Blogi ei ole ihan pysynyt neulomusten tahdissa. Vuoden pimein aika ei tunnu vaikuttavan neulomisenergiaani samalla tavalla kuin kaikkeen muuhun energiaani, melkein jopa päin vastoin. Sanainen arkku ei juuri aukea, korkeintaan raoittuu aina välillä, niin että hiljaista on, hiljaista on.

Silloin joskus sata vuotta sitten eli edellisessä postauksessa mainitsin joulukeräyksestä, johon neuloin Vappu-lapaset. Koska keräykseen kaivattiin jonkinlaista settiä, lapaset eivät lähteneet luotani yksin vaan ottivat erään huivin kaverikseen.


malli: Anjeli, Angelika Luidl 
ohje ladattavissa ilmaiseksi Ravelryssä
lanka: Drops Lima, väri 3145
menekki: 250 g
puikot: 6 mm (kulmikkaat)

Tämä malli oli mukava ja melko nopsa neuloa. Omasta mielestäni siitä tuli ihan nätti ja uskoisin mallin olevan aika hyvä kaulahuiviksi, mutta sen verran näyttävä, että sitä voi käyttää ihan hartiahuivina asustautumismielessä.


Tämä neule oli ensikosketukseni Limaan. (Lapsettaako? Sanonko jotain hersyvän hauskaa?) Olen ehkä jopa yllättynyt siitä, miten mukava tätä lankaa oli neuloa ja positiivinen käsitys langasta vain vahvistui Vappu-lapasten aikana. Nyt puikoilla on Hannah Fettigin Rocky Coast Cardigan edelleen samasta langasta, väri tosin vaihtui. Mukavasti sujuu vieläkin. Ei edes kyllästytä, hämmästyttävää kyllä.

Jatkan neulomista.

5 kommenttia:

  1. Tosi kaunis malli. Voi kun osais neuloa! Tai siis jaksaisi opetella(taas). Ja voi kun olisi sellaisen tuoli/paikka, jossa saisi hyvän työskentelyasennon. Ilman sitä ei tule kauppoja näillä kymmenillä.

    VastaaPoista
  2. Ihania Raiku! Silmään pisti tottakai kaunis, keltainen huivi <3

    VastaaPoista
  3. Kiitos taas kaikille kivoista kommenteista! :)

    VastaaPoista