sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Ensimmäiset sukat joululahjakirjasta

Niin, niitä valmistuneita. Pitääköhän minun nyt sitten kuitenkin todistella asiaa ja esitellä ainakin jotakin? Hyviä kuvia ei ole tullut otettua eikä saatua juuri mistään, ja esimerkiksi nyt kun periaatteessa olisi valoisaa, en jaksa alkaa kuvaushommiin. On niin kylmääkin. Haluan istua sohvalla.

Mutta näytetään nyt vaikka nämä. Rose Ribs -sukat kirjasta, jonka sain joululahjaksi. En kovin usein ole alkanut hommiin näin nopeasti kirjan saatuani, mutta ajattelin tällä kertaa, että jotta antaja saisi sellaisen kuvan, että lahja oli onnistunut, sitä voisi ehkä käyttää.


malli: Rose Ribs, Evelyn A. Clak, Sock Knitting Master Class 
lanka: Hopeasäie Sukka
puikot: 2,25 mm
langan menekki: n. 75 g
fiilis: hiljaisen onnellinen

Näistä sukista tuli saman tien yhdet lempisukistani. Minusta ne ovat vain jotenkin niin yksinkertaisen kauniit. Lanka ja kuvio toimivat hyvin yhteen. (Väri on kylläkin ihan älyttömän vaikea kuvata.)


En oikeastaan tiedä, mitä näistä sukista sanoa. Ne vain ovat. Olivat helpot neuloa, kuvion oppi ulkoa ensimmäisen kuviokerran aikana. Ja lanka oli miellyttävä neuloa. Tulivat nopeasti valmiiksi. Siinä kaikki.


Oikeastaan en aloittaessani arvannut, että pitäisin lopputuloksesta näin paljon. Tai että pitäisin näiden neulomisesta näin paljon. Joskus sitä yllättyy. 

Saamassani kirjassa on monta muutakin mallia, jotka mielelläni neuloisin pian. Kaikki eivät kolahda, mutta aika moni. Tarpeeksi moni. Kirja oli ihan tervetullut lisä hyllyyni.


Kiitokset siis joululahjasta! Siitä on vielä iloa riittämiin!

8 kommenttia:

 1. Todella kaunis väri! Odotan innolla oman Hopeasäie-lankani neulomista.

  VastaaPoista
 2. Kauniit sukat, kauniissa värissä. Ei noille semisolideillekaan langoille kannata tuhlata liian mutkikkaita malleja, tuollainen jossa on kaunis peruskuvio toimii ihan parhaiten.

  VastaaPoista
 3. Onpa kauniit sukat! mistä tuommoisen kirjan saa ostettua?

  VastaaPoista
 4. TiiQ: Kiitos! Toivottavasti sun kokemus on yhtä mukava kuin minun!

  Altocumulus: Niinpä, monet kuviot hukkuu semisolidiinkin lankaan. Tuommoinen hyvin yksinkertainen pitsi minusta kyllä ihan passaa.

  berenike: Kiitos! Tuon kirjan näin itse syksyllä käsityömessuilla kirjaosastolla, mutta minun kappaleeni on ymmärtääkseni tilattu Amazonista. Kannattaa katsastella kirjakauppojen nettisivuja.

  VastaaPoista
 5. Ovatpa nätit. :) Simppeli kuvio tuo langan kauniisti esiin, ja väri tuo kuvion kauniisti esiin. En ihmettele yhtään, miksi pidät niistä!

  VastaaPoista
 6. Ihanat sukat ja ihanan näköinen lanka . Tykkään itsekin tuosta kirjasta. Neuloin siitä lanssa pari mallia heti kun kirjan sain.

  VastaaPoista
 7. Todella kaunis malli ja langan värikin on kovin ihana! Löysin blogisi vasta nyt ja täällä on niin kauniita juttuja, että jään mielenkiinnolla seurailemaan. :)

  VastaaPoista
 8. Anna: Kiitos. Olen samaa mieltä tuosta, että simppeli kuvio toimii tuon langan kanssa.

  amuk: Juu, ihan kiva kirja tosiaan. Mulla monen mallin kanssa kesti hetken lämmitä, mutta lopulta hoksasin, että siinä on kyllä tosi monta hyvää.

  Tanja: Kiva kuulla! Toivottavasti jatkossakin neuleet miellyttävät silmää. :)

  VastaaPoista