torstai 18. lokakuuta 2012

Ihana Jolie ja yllätysnaisellistuminen

Tänään innostuin lähtemään melkeinpä varta vasten lehtiostoksille. Pieni kirjastoreissu oli kyllä myös ohjelmassa, mutta kauppaan ei ollut mitään kummempaa asiaa kuin uusimman Olivian nappaaminen matkaan. Tykkään tuosta lehdestä muutenkin, mutta tällä kertaa suurimpana syynä ostokseen oli sen sivuilta löytyvät tutut tyypit.


Nyt seuraa oikeastaan mainos, vaikkakaan ei maksettu. Kaverini Jutta on ystävänsä Katjan kanssa pistänyt pystyyn Jolien, luonnonkosmetiikkaa myyvän kaupan ja kaikenlaiseen hyvinvointiin keskittyvän verkkomedian. Minusta koko konsepti on niin ihanan inspiroiva, että haluan siksi vinkata siitä muillekin. Suosittelen todellakin tutustumaan tähän juttuun!

Itse en ole koskaan ollut mikään kosmetiikan suurkuluttaja, pikemminkin näissä asioissa minimalisti, (ja välillä itseni siinä mielessä vähän epänaiselliseksikin tunteva), niin että minun arvioni aiheesta peruskosmetiikka vs. luonnonkosmetiikka ovat epäilemättä vähän niin ja näin. En ole asiantuntija, en ainakaan oman kokemukseni kautta. Tunnen kuitenkin suhteeni luonnonkosmetiikkaan jostain syystä vähän luontevammaksi - ehkä siksi, että en ole ikinä oikein ymmärtänyt, miksi minun pitäisi valella kehoani päivittäin kaiken maailman kemikaaleilla. 

Enemmän kuin verkkokaupan ja kivijalkaputiikin antimet, joihin kylläkin olen jo tutustunut ja osaan ihastunut, minua kiinnostaa Jolien kirjoitukset hyvinvoinnista. Toki tekstien joukossa on mainoksiakin, puodin tuotteita käsitteleviä artikkeleja ja blogipostauksia, mutta sehän nyt on ihan luonnollista ja kaupan pyörittämisen kannalta järkevää, (ja osa niistäkin jutuista on mielenkiintoisia). Minusta on kuitenkin erityisen kivaa seurailla postauksia, joissa pohditaan esimerkiksi inhimillisyyttä, (super)naiseutta, ja suhdetta elämään


Mitä tulee niihin Jolien materiaalisiin antimiin, en ole tosiaan täysin ohittanut niitäkään. Ehkä tämä viimeaikainen migreenikierteen paheneminen on osasyynä siihen, että (luonnon)kosmetiikka on tavoittanut minutkin. Hammastahnan, deodorantin, shampoon ja suihkusaippuan lisäksi minun arsenaaliini ei ole juuri ihmeitä kuulunut. Mutta mitä enemmän olen ollut nyt pakotettu tiedostamaan oman kehoni ja sen temppuilun, sen enemmän olen alkanut kaivata jonkinlaista hemmottelua sille. Tuoksuvat rasvat ovat erityisesti olleet se juttu ja hämmästyttävää kyllä, olen ihan vähäsen panostanut jo meikkeihinkin. Eilen menin ja ostin huulipunan! (Sen ostoksen tosin tein Vihreästä Huoneesta, minne pääsin paikan päälle.)

En ihan totta tiedä, mistä päin nyt tuulee. Ehkä kyse on jostain yllättävästä naisellisuuden puhkeamisesta. Tai siitä, että kun sattuneista syistä tunnen oloni ja ulkonäköni nykyään niin nuutuneeksi, kaipaan sille kaikelle vähän vastapainoa ja raikastusta. Tai sitten ihmiset vain saattavat aina joskus vähän muuttua - kai sitä minullekin voi sattua. Tällaista yltiöhöpöhöpönaisellistumista en vain ole osannut itseltäni odottaa. Herranen aika, minähän meikkailen nykyään jo melkein viikon välein! Mitähän seuraavaksi?

4 kommenttia:

 1. Oi, sulla on oikein kaverikontakti Jolieen! Oon kade :)

  Minä oon pari kertaa tilannut Joliesta, siellä on ihana putiikki. Ja kuten sanoit, artikkelit on myös kiinnostavia sivuillaan. Minulla on jotenkin aika samanlainen tilanne kuin sinulla. En juuri meikkaile, mutta silloin tällöin on kiva laittautua vähän. Mutta hemmottelutuotteita olen alkanut ostella; kivan tuoksuisen suihkugeelin, mukavan vartalovoiteen... Piristystä arkeen. Kesällä yllätin itseni ostamalla kynsilakkaa! ;)

  Messupostauksestasi: Minäkin kävin pirtelöllä, otin sellaisen marjaisan. Oli tosi hyvää! Pitäisi itsekin reipastua ja tehdä niitä useammin. Ja se suklaa! Minttusuklaa oli todella hyvää. Yhden sellaisin maiskutin menemään.

  Tuli nyt tällainen pitkä kommentti, kun niin tuttuja mietteitä täältää blogistasi löysin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitkät kommentit on juuri kivoja!

   Ne hemmottelutuotteet on tosiaan varmaan se ykkösjuttu, mutta kummasti nuo laittautumisasiatkin on alkaneet minua kiinnostaa. Oikeastaan molemmat on juuri sitä mainitsemaasi piristystä arkeen, ja sillehän kyllä on tilausta. (Vaikka tottakai tärkeintä on arjessa piristää itseään niillä muillakin kuin materiaalisilla asioilla.) Sulle tuo kynsilakka oli varmaan samanlainen ylläri kuin mulle huulipuna! :D

   Kiva, että olet kans tykännyt Joliesta. Ja sietääkin olla kade, Jutta on tosi mukava tyyppi! ;)

   Ja mitä tulee messuihin ja suklaisiin niin sitä minttusuklaata ajattelin muuten itsekin tänään yrittää. Saas nähdä, mitä tulee. Toivottavasti onnistuu.

   Poista
  2. Raportoithan suklaastasi tänne, joohan? Minäkin haluaisin kokeilla pitkästä aikaa, ja vinkit olisivat tarpeen.

   Joo, se kynsilakka oli kyllä ylläri. :D

   Poista
  3. Tässä on puolueeton mielipide(=suklaantekijän äidin, heh), ja se on, että suklaa oli suusasulavaa ja ihan mahottoman hyvää. Raiku tosin sanoi, ettei niin hyvää kuin messuilla syöty, mutta minullapa ei sitä vertailukohtaa olekaan Minttu bassaa erinomaisesti mausteeksi!

   Poista