maanantai 19. elokuuta 2013

Huonon muistin hyvät puolet

Meinasin tulla ilmaisemaan pahoitteluni siitä, että viime aikoina en ole saanut vastatuksi blogiin tulleisiin kommentteihin. Mutta mitäs minä pahoittelemaan, olenhan nyt niin suuri stara ja tunnustettu neulesuunnittelija, että voin aivan hyvin alkaa käyttäytyä miten sattuu ja olla piittaamatta kenenkään muiden kommenteista ja mielipiteistä.

No heh, ei vainneskaan. Minusta bloggaamisessa yksi kivoimmista asioista on se kun onnistun jollain postauksella saamaan ihmisiä kertomaan omia ajatuksiaan. Keskustelu kommenttiboksissa on minusta ihan älyttömän antoisaa. Näkee vähän muitakin mielipiteitä kuin omansa. Luultavasti teitä kommentoineita ei edes kiinnosta, vastaanko mitään sen kummempaa, mutta itse tykkään jatkaa juttua. Nyt olen vain ollut niin laiskana tai jotain, että en ole saanut aikaiseksi. Ehkä onnistuu pian.

Joka tapauksessa haluan vähän hehkuttaa tuota yllä linkkaamaani asiaa. Onhan se vain aika ihanaa, että joku haluaa kirjoittaa minusta suunnittelijaprofiilin blogiinsa - vieläpä bloggari, jonka omia malleja itse ihailen niin paljon että jotkut ohjeista ovat olleet jonossani jo vaikka kuinka pitkään. (Pistää muuten miettimään, miksen ole vielä neulonut niitä, mutta toisaalta jos Ravelry-jononi pituutta katsoo, niin ehkä ei mikään ihme...)

Kyseinen suunnittelija, Teresa Gregorio, kysyi minulta jo joskus useampi viikko sitten luvan kirjoittaa minusta blogiinsa ja hän pyysi myös luvan kuvan käyttämiseen jutun yhteydessä. Olin silloin hyvin ilahtunut huomiosta, (samoin kuin siitä että asiasta kysyttiin minulta etukäteen), mutta tässä välissä ehdin jo unohtaa koko jutun. Onnistuin siis yllättymään iloisesti samasta asiasta jo toista kertaa... huonossa muistissa on positiivisetkin puolensa. Vaikkei niitä aina muista.

4 kommenttia:

 1. Wau! Ja kunnioitettava jono, mulla tosin on pitempi, mutta olen naamioinut sen suosikkilistaksi jottei kukaan järkyttyisi, että kuvittelenko tosiaan yhden elämän aikana ehtiväni:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jono on pitkä, myönnetään, mutta olen kyllä kieltämättä jo aikoja sitten luopunut siitä kuvitelmasta, että tulisin kaikki jonon neuleet neulomaan. Paremminkin ajattelen nykyään niin, että jos on tylsää, lähden selaamaan jonoa ja katsomaan voisiko jotain siellä olevaa aloittaa. Eli ne on enemmänkin ideakollaasi kuin jonojono. :)

   Poista
 2. Tunnustusta on aina kiva saada. Ja vielä kivempaa kun sitä saa yllättäviltä tahoilta :) Hieno homma!

  VastaaPoista