maanantai 17. kesäkuuta 2013

"Et kai sinä ajatellut neuloa?"

Kissakuvathan ovat olennainen osa mitä tahansa blogia aihealueesta riippumatta? Eikö totta?

 
Tämä kuva on kertomus siitä, kuinka ystäväni luona käydessäni minä yritin neuloa. Juuri olimme puhuneet siitä, että neulominen on siitä hyvä harrastus, että se ei esimerkiksi rajoita sosiaalisuutta eikä toisaalta kavereiden näkeminen rajoita neulomista. No, ihmiskavereiden näkeminen ehkä ei...

Talon kahdesta kissasta toinen ei paljon neulomisistani välittänyt vaan työntyi väliin ja parkkeerasi syliini neuleen päälle. Siihen se sitten käpertyi nokkaunille, välillä vähän vaihtoi asentoa.

Katsokaas, mikä pointti on tulla kylään, jos kerta aikoo vain neuloa eikä paijata ja silitellä? Kissat eivät aina voi oikein ymmärtää meidän irrationaalista käyttäytymistämme.

2 kommenttia:

  1. Hihi! Se on kyllä varma merkki saada kissa syliin tai viereen, kun kaivaa neuleen esiin. Mikä siinä onkin, että pitää aina parkkeerata juuri niiden kerien tai neuleiden päälle...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kai kissoja vain häiritsee se, jos joku kehtaa kiinnittää huomionsa pääasiassa johonkin muuhun kuin niihin. Mikä on todella ristiriitaista, sillä useimmat kissat kävelevät ylemmyydentuntoisina pois, jos niiden huomiota yrittää hakea.

      Poista