sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Essu

Lauantai-illan bilevetimet.  

 

Päällä kirpparilta löytynyt esiliina. Jaloissa vähän rutussa olevat polvarit, joita en ehkä ole tullut ikinä esitelleeksi blogissa, ainakaan valmiina, (tai sitten en vain muista). Korvissa käsityömessuilta ostetut puusta valmistetut vaaleanpunaiset nuottiavaimet.

Juu, olen lauantaisin yleensä täysin pitelemätön. Raskas työ vaatii raskaat huvit. Niin että laitoin Madeleinen soimaan ja leivoin keksejä Eeva Kolun ohjeilla.Luntakin satoi. Ihan kiva päivä.

2 kommenttia:

  1. Loistava ja asianmukainen asuvalinta ko hommaan. Kyllä suomalainen nainen tietää miten pitää pukeutua, mitä ne meitä kritisoi. Sopiva asu aina sopivaan tilanteeseen, kuka sitä nyt leipomishommia tekisi korkkareissa ja paljeteissa ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, mitä sitä muka valitetaan, että ei täällä osata pukeutua? Tiedetään ihan hyvin, että leipoessa pannaan päälle essu ja pakkasella ulos lähtiessä paljon lämmintä vaatetta. (No okei, tuosta ekasta en tiedä, kuinka moni pukeutuu asianmukaisesti ja tokasta olen huomannut, että ainakaan kaikki teinitytöt ei ole kärryillä asian suhteen.)

      Poista