sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Hearts&Minds -takin ohje julkaistu

Nyt sen viimein sain tehtyä, eli urakoitua Hearts&Minds -takin ohjeen valmiiksi. Ohje on myynnissä Ravelryssä hintaan 6,50 euroa, (hinta sisältää alv:n), ja sen voi ostaa vaikka ei olisi kirjautunut Ravelryn käyttäjäksi. 


Kiitokset nimimerkillä Inkku kommentoineelle muistuttelusta! Ohjeen julkaiseminen ei enää vaatinut paljon, mutta jostain syystä minulla on ollut kamala kynnys palata sen äärelle viilaamaan ulkoasua ja oikolukemaan tekstiä - puhumattakaan siitä, että piti muistella, miten Ravelryn tietokantaan lisätään ohje ja opetella, miten sitä myydään. (Kumpikaan ei kyllä ole oikeasti mitenkään hirveän vaikeaa, mutta hurahti tässä muutama tunti.)

Pahoittelut kaikille, jotka ovat odottaneet ohjetta pikemmin, ja kiitokset siitä, että se on ylipäänsä kiinnostanut. Jos ohjeeseen liittyen on mitään kysyttävää tai kommentoitavaa, olipa positiivista tai negatiivista, älkää epäröikö pistää viestiä. Otan mielelläni kaiken palautteen vastaan, kunhan se on edes etäisesti rakentavaa, ja neuvon ja vastailen kysymyksiin parhaani mukaan.

Tämä hetki on minulle yhtä aikaa jännittävä, innostava että vähän nolo... kylläpä on koko prosessin kanssa kestänyt. Niitä henkisiä estoja on näköjään ollut voitettavana ihan älytön määrä. Ehkä pitää koittaa ottaa opiksi. Ainakin sen suhteen, että yleensä asioiden tekeminen ei ole niin vaikeaa kuin etukäteen pelkää. 

Nyt viikon viimeisinä hetkinä toivottelen kaikille mukavaa ja inspiroivaa uutta viikkoa! Olkaa rohkeita!

2 kommenttia:

  1. Hei, ihania ohjeita täällä sinulla! Itse olen opetellut neulomaan uudestaan vasta kesällä, mutta olen ihan koukussa. Nyt hallussa on jo helmineule ja palmikko, seuraavaksi ehkä pitsineule...ja sitten voisikin kokeilla villapaitaa. Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Oi, kiitos kiitos! Neulominen onkin siitä kiva taito verestää, että kaikenlaista uutta kokeiltavaa on vaikka millä mitalla ja erilaisia tekniikoita samojen asioiden tekemiseenkin on tarjolla useita - ja toisaalta mitään erikoista ei ole kuitenkaan pakko opetella saadakseen aikaan jotain hienoa, oikealla ja nurjalla silmukalla saa tehtyä vaikka mitä.

    Pitää jäädä seurailemaan, mitä kaikkea sulla on tulossa puikoille. Se pitsineulominen onkin aika mukavaa puuhaa. :) Ihanaa viikonloppua sinullekin!

    VastaaPoista