lauantai 6. elokuuta 2011

Liikaa houkutuksia

Tänään töissä aamupäivä on ollut kiireinen. Paitsi että asiakkaita on käynyt kiitettävästi, on pitänyt päivitellä blogiin arvontapostausta ja mainostella sitä vähän muuallakin. Lisäksi verkkokaupan tilannettakin on tullut vahdittua ja päivitettyä.

Nyt sitten yhtäkkiä tulikin rauhallisempaa ja ehdin keittää kupposen kahvia, (joo, joo, olen lopettanut kahvin juonnin jo kahdesti, tiedetään), ja mikä pahempaa, ehdin alkaa selata Ravelryä. Se on välillä hyvin vaarallista touhua. Etsin sieltä yhtä aivan eri asiaa, kun törmäsinkin Cookie A:n Sock Clubiin. Miksi minä en ole tiennyt tällaisesta ennen? Juuri minun olisi ihan selvästi pitänyt!

Okei, minulla ei ehkä olisi edes varallisuutta tuollaiseen. Eikä sitä paitsi aikaakaan, ideavarastoni kasvaa muutenkin joka päivä. Vähän liikaa.

Joka tapauksessa. Voisiko mikään olla mahtavampaa kuin olla klubissa, jossa toimitetaan keksireseptejä, lankaa ja Cookie A:n sukkaohjeita? Ei varmaan. Tosin... en minä enää varmaan ikinä uskalla osallistua mihinkään, mihin liittyy Itella. Jo aiemmin sen perhanan laitoksen kanssa on ollut ongelmia, ja parin viime viikon temppuilut traumatisoivat minut täysin. Uhosin jo, että lähetän niille kyllä sinne kirjepommin... vaan kun ei ne varmaan osaa toimittaa sitä perille.

Nyt pitää hillitä itseäni, että en ala tilittää asiasta. Jos pääsen alkuun, ei loppua ole näkyvissä ihan heti. Mutta aiemmat antipatiani Itellaa kohtaan ovat puhjenneet kukkaansa uudestaan ja varhaisemmat blogitilitykset ovat jälleen voimassa. Puran tunteitani linkkaamalla aiempaan kitinääni aiheesta. (Ei tosin paljon auta.) Kurjuutta, kurjuutta...

No. Oli miten oli. Grrrr Pitää rauhoittua ja ottaa taas positiivinen asenne käyttöön. Murrr Ajattelen kaikkea kivaa: neulomista, hyviä kirjoja, elokuun kauniita päiviä... raindrops on roses and whiskers on kittens...

1 kommentti:

  1. Toi on tosi harmi. Toivottavasti selviää minne se paketti katosi.

    Kadonneista paketeista tuli mieleen: vuosia sitten muuton jälkeen ihmettelin, kun eräs kirja ei ollut tullut postilaatikkoon, vaikka kuukausi oli jo kulunut. No, ei ollut tullut myöskään karhukirjeitä, joista toinen varoitus olisi pitänyt tulla. Soitin asiakaspalveluun ja he sanoivat, että posti on ilmoittanut toimittaneensa paketin perille... Eli entisen asuntoni uusi asukas oli pitänyt kirjan itsellään. :D

    Minä luin tuosta klubista silloin kun se ilmestyi, mutta hinta sai unohtamaan koko asian. Hieno se olisi varmasti ollut. :)

    VastaaPoista