tiistai 16. elokuuta 2011

Vielä yhdet...

Saapa nähdä, mikä on ahneen loppu tällä kertaa. Vastoin parempaa tietoani aloitin taas uuden projektin.


Olen kuitenkin perustellut tämän itselleni hyvin. Lukuun ottamatta kirjoneuleosuuksia, nämä sukat ovat oikein hyvä tenttiinlukuneule, sillä puikkoja ei tarvitse pahemmin tuijotella. Oikeastaan kaikki muut tällä hetkellä kesken olevat neuleeni vaativat katsomista tai ovat muuten vain jossain haastavassa ja ajattelua vaativassa vaiheessa. Tämä neule on siis aloitettu tarpeeseen.

Sitä en kylläkään osaa selittää, miksi aivan yhtäkkiä sain päähänpinttymän Vellamosta. Olen alusta asti pitänyt sukkia nätteinä, mutta en mitenkään ihmeellisinä. Jos ihan totta puhutaan, olen ollut melko varma, että vaikka sukat Ravelry-jonooni kelpuutinkin, en kuitenkaan varmaan koskaan tulisi niitä neulomaan. Mutta nyt sitten yhtäkkiä jostain takavasemmalta yllätti odottamaton hingutus, ilman mitään ennakkovaroitusta. Oli ihan pakko aloittaa. Ja tuon tenttiinlukuperustelun tosiasiassa vain keksin itselleni. (Mikä yllätys.)

Ehkä tällä kertaa langat ja malli vain kohtasivat toisensa ja päättivät ruveta sukiksi, eikä minulta kysytty. Siltä tämä melkein tuntuu.

4 kommenttia:

 1. Tätä on liikkeellä, miuhunkin iski pari päivää sitten vastustamaton tarve aloittaa Vellamot :D

  VastaaPoista
 2. Ai, se onkin joku epidemia? No sehän sit selittää asian! :D

  VastaaPoista
 3. Blogissani on sulle jotain. :-)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanan väriset sukat. Tykkään myös ajatuksesta yhdistää kirjoa ja raitaa. *nyökyttelee hyväksyvästi*

  VastaaPoista