torstai 29. syyskuuta 2011

Ihka ensimmäinen

Yleisön pyynnöstä. Minun eka lankani.


On se aika söpis. Ja aika pienikin. En tiedä pitäisikö se jättää silleen. Kiinnostaisihan se tietty vähän, millaista neulepintaa tällä langalla saisi aikaiseksi, mutta toisaalta eihän noin pientä söppänää voi mitenkään tuhota.

Aloin eilen värttinöimään pajasta mukaan saatua suomenlampaan villaa. Joko se on vielä tuota bfl:ää helpompaa kehrättävää, tai sitten minun taitoni ovat oikeasti jo nyt vähän parantuneet. Tosin ei ehkä kannata vielä liiemmälti kehua. Katsotaan nyt.

5 kommenttia:

 1. No ompas se söppänä! Nyt vähän harmittaa etten osallistunut kehruu/värttinä pajoihin Portissa. Ehkä ensi vuonna sitten...

  VastaaPoista
 2. Söpöläinen. Voithan sä sen neuloa mallitilkuksi ja jos tuntuu siltä, että haluat takaisin söpösen pikkuvyyhdin, niin purat, vyyhdität ja kastelet uudestaan. :)

  VastaaPoista
 3. Uuuuu...(vernerimäisesti sanottuna)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista!

  Suosittelen kyllä kehruupajoja tai missä ikinä voi opetusta saadakaan, jos yhtään kiinnostaa. On tuo kehruu sen verran kiehtovaa puuhaa. :)

  Tuskin jaksan mallitilkuttaa, purkaa, vyyhdittää ja pestä, (laiska mikä laiska), joten olkoon nyt vyyhdillä ihailtavana jonkin aikaa. Sitten ehkä joskus neulon, jos vaan hennon.

  VastaaPoista