perjantai 30. syyskuuta 2011

Syksyn lehtiä ja sit semmoiset yhdet sukatJotenkin nyt on lipsahtanut pahasti sukkalinjalle. Tälläkin hetkellä on useat sukat kesken ja osa  valmiista kokonaan täällä esittelemättä. Tänään sain taas yhdet valmiiksi, ja tällä kertaa tuli tehtyä ennätyskin, nimittäin langat päättelin välittömästi valmistumisen jälkeen! Tätä ihmettä ei täällä tulla usein näkemään.
Sukat ei kyllä valitettavasti tulleet nyt itselleni, vaan ne menevät työpaikalle näytekappaleeksi. Mutta niitä oli kiva neuloa, ja sain kokeilla itselleni uutta lankaa, Punta Yarnsin Merisockia, eli koen silti olevani voiton puolella. Lanka on mukavan pehmeää ja se on värjätty just silleen, mistä minä tykkään. Voisin pian tehdä jotain siitä ihan itsellenikin, jostakin eri väristä tietysti. Ei sitä nyt koko ajan samaa jaksa.


Tosin tämän väriset sukat ois kyllä kivat. Hmm...


Laura oli ystävällisesti sukkamallina. Oli hauska käydä työpaikan läheisessä leikkipuistossa vähän kuvailemassa. Oltiin selvästi ihan omassa elementissämme siellä. Varmaan kaikkien mielestä ne lenkkikentän rasittavimmat kakarat.

No ei. Ihan kiltisti me oltiin. Sievästi ja hiljaa istuttiin ja otettiin kuvia. 


ohje: Kesävoi-sukat Ilona Korhosen ja Jenni Östermanin Neulekirjasta
lanka: Punta Yarns Merisock Hand Painted, väri HP61
puikot: sukkapuikot 2,25 mm
menekki: 55 g
fiilis: helpot ja nopsat neuloa, kiva lanka, enimmäkseen jees ohje, nätti lopputulos

Lumoavan Langan blogin puolelle kirjoittelin vähän tarkemmin kokemuksiani ohjeesta ja langasta, joten en jaksa niistä nyt tähän lätistä. Käyköön sieltä katsomassa, ketä kiinnostaa. 


Ihan mielettömän nätti ilma sattui kuvaushetkelle. Jopa pokkarilla tuli aika hyviä kuvia, ainakin suurimmasta osasta. Ja tykkään ihan hirväesti nuista syksyn lehdistä, jotka pääsivät mukaan kuviin. Vitsit kun ois koko syksy aina tällaistä kuulaan kirkasta ja kaunista, eikä suinkaan sellaista masentavan harmaata sadetta mitä tässä nyt on ollut ties kuinka monta päivää. Tosin tiistain myrskyissä oli tiettyä tunnelmaa, se täytyy myöntää.


Mutta nyt taitaa tämä tyttö tallustaa viikonlopun viettoon. (Huomioikaa kuinka nerokkaasti yhdistin tuollaisen poistumiskuvan postauksen loppulauseisiin. Ja ensimmäinen kuva on taiteellinen paikallesaapumiskuva. Ei hitsi, mä olen niin nero, että hykertelen täällä itsekseni. Vähänkö on tätä taiteellista silmää.) 

Olisi kyllä tälle viikonlopulle oikeasti tosi paljon hommaa, mutta lähinnä tekisi mieli vaan neuloa. Tosin se nyt ei vielä varmaan ylitä uutiskynnystä.

10 kommenttia:

 1. Piristävän hurmaavat syyssukat :) Kesävoi toimii aina...

  VastaaPoista
 2. Arvasin, että olette olleet lähipuistossa kuvailemassa. Just suunnittelin jättäväni loput perheestä sinne huomenna kuluttamaan aikaa, kun käväisen itse hakemassa huivini kaupasta ja vähän hiplailemassa lankoja. Ai, miten kätevää!

  VastaaPoista
 3. Hienot sukat! Tuo Kesävoi on semmoinen malli, joka munki pitäis tehdä jos vaan sais aikaiseksi. Ja lanka onkin minulle erittäin tuttua, minä tykkään Merisockista sen neulottavuuden takia. Ja tuo värjäys - vaikka onki hieman oma lehmä ojassa - niin tuo oranssi on aivan ihana!

  VastaaPoista
 4. Tosi kauniit, alkoi heti houkuttamaan ko. lanka, joka on mulla vielä kokeilematta.

  VastaaPoista
 5. Emma: Kiitos! Niinhän tuo tuntuu toimivan. :)

  Virve: Oho, taitavasti olet päätellyt. Se leikkipuisto on kyllä kaikin puolin kätevässä paikassa, pitää myöntää.

  tiinaniit: Kiitos! :) Kesävoit on tosi helpot ja nopsat tehdä, eli ei edes vaadi ihan kauheasti aikaiseksi saamista. Suosittelen siinä mielessä. Ja joo, toi lanka on tosi kivaa... ja olenkin huomannut aiemmin, että se on sullekin tuttu, väriä myöten. ;)

  Altocumulus: Kiitos! Ja kannattaa kokeilla! :)

  VastaaPoista
 6. Kauniit sukat. Nyt rupesi tuo malli houkutteleen.

  VastaaPoista
 7. Heh! Mä olen ollut siellä näet aika (ehkä liian?) monesti. Siinä ehtii tuijotella hiekat, laatat ja leikkivälineet niin, että jäävät tuonne verkkokalvoille. ja sukat on muuten hienot, vaikken muistanutkaan aiemmin kehua. Ihan ninkuin aiemman postauksen eka lankakin.

  VastaaPoista
 8. Lankakeiju: Kiitos! Ja neulohan ihmeessä Kesävoit. (Kantapää tosin saattaa olla järkevää muuttaa eriksi.)

  Virve: Aijaa, no ilmankos tunnistit. Tarkka silmä näkee hiekanjyvien järjestyksestäkin, missä sitä on oltu. ;) Ja kiitos kehuista!

  VastaaPoista
 9. Ah, tuopa onkin mainio väri merisockista. Nätit kesävoit!

  VastaaPoista
 10. Niin onkin mainio väri. :) Ja kiitos, minustakin tuli nätit.

  VastaaPoista