maanantai 24. lokakuuta 2011

Charlotta toinen

Ulla 3/2011 on ilmestynyt ja toista kertaa Ullan sivuilta löytyy minunkin neuleohjeeni. Tällä kertaa se päätyi peräti kansikuvaneuleeksi, ja se tuntuu tosi kivalta, koska kait se tarkoittaa sitä, että sukistani tykätään.


Kyllä se vain tuntuu oudolta nähdä oman kätensä jälki jossain muuallakin kuin täällä blogissa. Vielä jännemmältä varmaan tuntuu nähdä toisten toteutuksia omasta ohjeesta. Toivottavasti sekin tapahtuu pian!


Tässä on nyt esillä muutamia lisäkuviakin sukista, sellaisia joita en Ullaan lähettänyt. Tykkään useista kuvista, mutta en viitsinyt neuleohjetta aivan täysin niillä täyttää.
Kiitokset kuvista tosiaan ihanille ystävilleni, jotka lainasivat kuvaukselliset sääret, kameran ja valokuvausosaamista.

Uudessa Ullassa on ihan tosi monta ohjetta minun makuuni. Omaan jonooni menevät ainakin Hanna-Kaisa Hämäläisen Penni, Johanna Kosken Jytky (hyvä nimi), Sadun Annikin palmikkopipo ja Reeta Korhosen Eiku. Luultavasti vielä muitakin, molemmat rannustimet ovat tosi somat. Nyt kun saisi vielä sitä aikaa kaiken neulomiseen.

15 kommenttia:

 1. Onnea kansikuvaneuleeksi pääsystä! Sulla on niin hienot kuvat ja upeat sukat, että se oli oikein ansaittu voitto. :)

  VastaaPoista
 2. Onnittelut! Todella kauniit sukat, pitää ehottomasti joku päivä neuloa. Muutenkin Ullassa oli paljon kivoja ohjeita. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos onnitteluista, ja onnea sinnekin kansikuvaneuleesta, kyllä on kauniit sukat :) Jonoon!

  VastaaPoista
 4. Judiuni: Kiitos, kiitos! Kuvista en kyllä oikeasti voi ottaa kunniaa itselleni, mutta minustakin ne on hienoja. :)

  Emmanuelle: Kiitos! :) Olisi kyllä kiva nähdä sinun toteutus sukista. Ja nyt oli tosiaan Ullassa tosi monta ohjetta minun makuun. Varmasti tulee ainakin jotain niistä tehtyä.

  Emma: Kiitos! Kiva kuulla, että tykkäät. :)

  VastaaPoista
 5. Multa unohtu äänestäminen! Onneks sun sukat ei enää mun ääniä tarvinnut :) Nää lähtee puikoille kunhan osaan päättää minkä langan valitse...

  VastaaPoista
 6. Onnea! Nämä sukat oli kyllä minun mielestä tämän Ullan parasta antia vaikka oli siellä muutakin mukavaa.

  VastaaPoista
 7. Ihanat sukat ja on hauskempi neuloa, kun on sinut tavannukin. Katsoin heti Ullasta, että nuo sukat haluan neuloa. Mukavaa syksyn jatkoa!

  VastaaPoista
 8. Kauniit sukat. Minä olen jäärä enkä vieläkään ole opetellut tekemään sukkia varpaista lähtien. Mietin tässä, josko kääntäisin mallin ympäri ja aloittaisin varresta kumminkin :).

  VastaaPoista
 9. adelheid: Ohhoh, vakava paikka! Vai ei sitä olla käytetty äänioikeutta, tsot tsot! :D Olen muuten tosi otettu, että tykkäät, kun mä arvostan sun makua. :) Mun pitäisi joku päivä kuvata oma Huldan takkini, niin saisi siitä blogiinkin juttua. Mutta kun on aina on niin kiireistä valoistan aikaan...

  Lankakeiju: Kiitos! Minustakin oli Ullassa vaikka mitä kivaa, eli kiva kuulla, että sukkani eivät kalvenneet siellä muiden rinnalla. :)

  -Virpi-: Kiitos! Missäs me ollaan tavattu? Lumoavassa Langassa vai missä, minä en osaa nyt yhdistää. :) Mutta kuitenkin, ihan totta, minustakin on jotenkin hauska neuloa semmoisista ohjeista, jotka on tehnyt joku jollain tavalla tuttu, edes vaikka nettituttu. Se tuntuu ihan erilaiselta kuin neuloa semmoista "kasvotonta" ohjetta. Hassua! :D

  Sukka-Mari: Kiitos! <3

  Tiina H: Kiitos! Minun mielestä kyllä tuon kuvion voi ihan hyvin hyödyntää, vaikka neuloisikin toisesta suunnasta. Voi tulla hyvinkin saman näköinen. Kyllähän siinä varresta alaspäin neulomisessa on omat hyvät puolensa, ja toiset tykkää äidistä, toiset tyttäristä... omasta puolestani tässä asiassa tykkään molemmista. Että siitä vain kokeilemaan! :)

  VastaaPoista
 10. Onnea kansikuvaneuleesta ja ohjeesta muutenkin! :) Nää tulee kyllä niin päätymään mun puikoille, vaikken tykkääkkään nurjan neulomisesta, eikä palmikon kanssa olla mitään bestiksiä.. Ehkä voisin neuloa nämä ihanasta keltaisesta Heritagesani.. Hmm.. :)

  VastaaPoista
 11. Kiitos! Mä luulen, että Heritage voi toimia aika hyvin näissä sukissa. Ja uskon kyllä, että tulet palmikoiden kanssa toimeen, sillä nämä kahden silmukan palmikot on vähän helpompia kuin paksummat. Ja toki harjoittelu tekee mestarin. :)

  VastaaPoista
 12. Tavattiin eka kerran Utajärvellä ja nähtiin myös Oulun käsityömessuilla, ettei jäisi sinua vaivaamaan. Nähdään taas.

  VastaaPoista
 13. Ahaa, joo, aivan! :) En vaan yhtään osannut yhdistää nimen perusteella. Mutta toivottavasti tosiaan nähdään taas. Minähän menisin mielelläni retriittiin taas vaikka ensi kuussa, jos sellainen järjestettäisiin. :D

  VastaaPoista
 14. Minä toivon myös, että uusi retriitti järjestettäisiin. Oli mukavaa ja oppi uuden tavan tehdä sukkia. Nautitaan pimeästä syksystä ja poltetaan paljon kynttilöitä.

  VastaaPoista