lauantai 29. lokakuuta 2011

Rakas Hulda

Rakas Hulda(n takki)!

Kun näin sinut ensimmäisen kerran, tiesin heti, että meidät on luotu ystäviksi. Ensi tapaamisemme oli sellainen kuin odotinkin. Aika kului kuin siivillä meidän tutustuessa toisiimme. Tuntui heti kuin olisimme tunteneet aina, toisaalta jonkinlainen ystävyyden ensihuuma tempaisi mukaansa.


Ystävyytemme alku oli mukava, kotoisa ja kitkaton, sinun kanssasi oli niin helppo olla. Olin varma, että tästä tulee jotain suurta ja mahtavaa.

Sitten koitti väärinkäsitysten aika. Minusta tuntui, että jotakin meni pieleen. Et ollutkaan aivan sellainen kuin olin odottanut, enkä tiennyt, oliko vika sinussa vai minussa. Tavallaan tiesin, mitä minun pitäisi tehdä. Tiesin, että minun pitäisi antaa sinulle vielä mahdollisuus, antaa sinun olla sitä, mitä todella olet. Mutta minä en pystynyt siihen.

Olin kärsimätön, olin pettynyt. Siirsin sinut elämästäni syrjään enkä halunnut ottaa enää yhteyttä. Tai halusin, mutta välttelin yhteydenottoa kuitenkin. Tunsin että tapaaminen vaatisi tällä kertaa minulta enemmän energiaa, enemmän pitkäjännitteisyyttä ja halua todella kohdata sinut sellaisena kuin olet. En ollut kuitenkaan vielä valmis.

Useita kuukausia on kulunut. Syvällä sisimmässäni olen koko ajan kaivannut sinua. Olen kaivannut sitä lämpöä, jota toit elämääni. Uskoin kuitenkin, että meillä olisi toisillemme paljon annettavaa. Lopulta tunsin, että minun oli otettava seuraava askel. Tapasimme taas ja tällä kertaa puhuimme asiat selviksi. Väärinkäsitys on väliltämme korjattu. 


Nyt tiedän, missä vika oli. Odotin sinun olevan jotain sellaista, mitä et koskaan ollut väittänyt olevasi. Toisaalta eräästä toisesta asiasta minä vedin johtopäätökseni aivan liian aikaisin, etkä sinä korjannut käsitystäni. Olemme molemmat pyytäneet ja antaneet anteeksi.


Tästä lähtien haluan pitää sinut aina elämässäni. Olkaamme lähellä toisiamme niin hyvässä kuin pahassakin ja täydentäkäämme toisiamme. Tämä ystävyys on liian kaunis heitettäväksi hukkaan.
11 kommenttia:

 1. Upea, kannatti taas ottaa yhteyttä :) Ullassa ollut versio ei sytyttänyt minua mutta tämä tekee sen kun näen että Hulda istuu muillekin kuin laihaakin laihemmille!

  VastaaPoista
 2. hillanen: Kiitos! :) Ja oli tuo mukava neuloakin. Leppoisa.

  Lankakeiju: Kiitos, niin minustakin. Luulen, että tuolla tulee olemaan vielä kovasti käyttöä.

  Emma: Kiitos. :) Minä kyllä innostuin ihan alkuperäiskuvan perusteella, mutta en yhtään tiennyt, miltä se sitten itsellä näyttää. Minusta tuo on siitä hyvän mallinen, että toimii tosi monella vartalotyypillä, ellei peräti kaikilla. Ainakin omasta mielestäni se on mulle ihan imarteleva. :)

  VastaaPoista
 3. Hauskasti kirjoitit ja hyvältä näyttää.

  VastaaPoista
 4. Neulomisesta en muuta ymmärrä kuin että tosi kivan näköinen. Oma punainen lempineuleeni(siis ostettu jostain seppälästä)on malliltaan huldamainen ja sopii minun mielestäni nimenomaan muille kuin tosi hoikille.

  Enempi kirjoittavaisena kuin neulovaisena ihmisenä nautin vieläkin enemmän tuosta tekstistä...

  VastaaPoista
 5. Ihana Hulda!
  Minäkin tykkään tuontyyppisistä vaatteista.

  VastaaPoista
 6. Joudun ehkä tämän(kin) perusteella lähestymään Huldaa, josko meistäkin tulisi ystäviä. Mukava tosiaan nähdä, että malli sopii mainiosti meille muodokkaammillekin.

  VastaaPoista
 7. -virpi-: Kiitos molempiin kehuihin. :) Kirjoittamisesta en niin tiedä, mutta itsekin kyllä olen sitä mieltä, että näyttää ihan hyvältä.

  Päivi: Joo, minullahan on kans tuommoinen semmoisena puuvillaisena kaupan versiona. Ihan kiva sekin, mutta ei kyllä läheskään niin lämmin, eikä siinä ole tuollaisia kivoja pintakuvioraitoja. Kiva, että tekstiä oli mukava lukea. Itse vähän naureskelin, että onkohan tää vähän pöljää, mutta julkaisin silti.

  Mammutti: Kiitos! Suosittelen kyllä tätä mallia. :)

  TiiQ: Kyllä teistäkin varmasti voi ystäviä tulla, uskon niin! Kyllä tuo malli imartelee aika monia vartaloita, ei tarvi olla just tietyn kokoinen ja näköinen.

  VastaaPoista
 8. Tosi kaunis :) Ei muuta.

  T. Siskon retale

  VastaaPoista
 9. Ai mä vai?! Voi, kiitos! :)

  ...ai toi neule? Nojoo, onhan se..

  VastaaPoista