torstai 29. maaliskuuta 2012

Ainiin, Rocky Coast!

Jatkuvan saman toistamisen keskeltä hoksasin sentään jotain sellaistakin, mitä en ole vielä useampaa kertaa tehnyt. Minullahan on keskeneräinen Rocky Coast Cardigan. Eikä mitenkään pahasti keskeneräinen edes, senhän saisi hetkessä valmiiksi. Se vain jäi joulun kieppeillä kesken muutamien vastoinkäymisten vuoksi. Olin nimittäin innoissani pakannut neuleen mukaan joulunviettotavaroihin, mutta unohtanut ottaa mukaan lankaa. Yhdellä kerällä ei kovin pitkälle pötkitty, niin että homma vähän hyytyi. 


Joulun jälkeen neuloin innolla (ensimmäistä) Daybreakiäni ja jotenkin muutenkaan koko Rocky Coast ei jaksanut enää paljon kiinnostaa. Nyt se on sitten tosiaan sen kolmisen kuukautta maannut eräässä korissa hyllyn päällä täysin koskemattomana. Eilen vain kun aloin tutkailla lankalaatikkoani sain yllättäen inspiraation palata kyseisen neuletakin äärelle. Turhaan nuo Dropsin Limat tuolla laatikossa lekottelee, kun niistä olisi mahdollista saada helposti ja nopeasti jotakin valmista aikaan.

Illalla sitten innoituksen saatuani aloin hommiin. Vartalo-osa ja toinen hihahan olivat jo valmiina, enää ei puuttunut kuin vasen hiha ja se collar, mitä se nyt suomeksi onkaan. Reunus? No, hihan sain eilen jo lähes valmiiksi, nyt ei enää paljoa puutu. 

Tietysti vähän hassua tehdä takki loppuu nyt, kun säät ovat jo vihdoin vähän leppeämmät. Tosin minä nyt palelen vähän milloin sattuu, että eipä sillä toisaalta taida olla niin älyttömästi merkitystä..

8 kommenttia:

 1. Näyttää upealta jo nyt! Valmiista kuvaa odotellessa..

  VastaaPoista
 2. Huoh. Mun takki on periaatteessa valmis, mutta kun hihat pitäisi purkaa ja neuloa uusiksi (tuli aavistuksen verran liian pienet ja tietty neuloin molemmat kerralla). Nopeasti tulis kyllä valmista, jos vaan tarttuisi puikkoihin.

  VastaaPoista
 3. frost: Kiitos! Toivottavasti ei mene pitkään kuvan saamisessa. :)

  tiinaniit: Tuo hihaongelma tuntuu tulleen vastaan vähän vaikka kenellä. Minäkin tein tuon ensimmäisen hihan vissiin kaksi ja puoli kertaa. Ensin tein muistaakseni suunnilleen niin kuin ohjeessa sanottiin, ja tuli aivan hysteerisen piukkaa. Sitten tein aika paljon hitaammin kaventaen, mutta ei siitä vieläkään kovin hyvä tullut. Kolmas kerta toden sanoi, paitsi että vieläkin on itse asiassa vähän piukka, mutta ajattelin antaa sen jo mennä. Kait se on vähän niin kuin osa tätä mallia tai jotain. Menee se päälle sentään.

  VastaaPoista
 4. Oooo... odottelen lopputulosta! Se on todella kaunis neuletakki.
  Mun tarttis ostaa ittelle piristykseksi se kirja jos sitä enää missään on jäljellä.

  VastaaPoista
 5. Ihana värivalinta! Miullakin on Rocky Coast jonossa, mutta taidan tehdä vasta ensi syksyksi...

  p.s. Collar = kaulus :)

  VastaaPoista
 6. Sinulle on blogissani haaste :).

  VastaaPoista
 7. Tosi hyvännäkönen, valmiista tuotoksesta kuvia odotellessa :)

  VastaaPoista
 8. Siina*k: Itsekin odottelen lopputulosta kyllä kovasti. Kohtahan sen pääseekin näkemään.

  Toivottavasti kirjaa löytyy, meidän kaupasta se on valitettavasti jo loppu enkä tiedä, ollaanko saamassa jossain vaiheessa lisää vai ei.

  Emma: Kiitos! Olen itsekin tyytyväinen värivalintaani. :) Ja joo, tiedän siis kyllä, että collar kääntyy suomeksi kaulukseksi, mutta kun toisaalta kaulus tarkoittaa taas suomen kielessä eri asiaa kuin tuommoista ylhäältä alas asti menevää reunusta, ainakin minun mielestäni. Eli kaulus ei oikein tässä yhteydessä ole ihan täsmällinen ilmaus. (Tai sitten se vain minusta kuulostaa väärältä.)

  Lotta: Oho, käynpä kurkkaamassa! :)

  berenike: Toivottavasti tässä tänään tulee valmista ja pääsisi pian kuvaamaan!

  VastaaPoista