sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Hyvää mieltä (ei aprillia)

Nyt viime aikoina blogilleni on alkanut tipahdella tunnustuksia ja haasteita. Tiedä sitten, mistä se johtuu, mutta kieltämättä on alkanut tulla suosittu olo. Kohta varmaan nousee päähän, varoitan jo näin etukäteen. Minusta voi tulla kohtalaisen rasittava siinä vaiheessa kun alan käyttäytyä kuin kovemman luokan julkkis. 

Olen vähän hidas ja paljon laiska reagoimaan kaikkiin kiertäviin palkintoihin sun muihin, mutta näistä taipumuksistani huolimatta kaikki muistamiset kyllä oikeasti lämmittävät mieltäni. On oikeasti kiva tietää, että siellä jossain on joitakuita, joita blogini tyyli miellyttää. Osittainhan sitä kirjoittaa itselleen ja pitää vähän päiväkirjaa aikaansaannoksistaan, mutta kyllähän koko tämän bloggaamisen pointti on ihan se vuorovaikutus.


Koska olen tullut lykänneeksi näihin haasteisiin sun muihin tarttumista, meni äsken hetki blogini kommenttibokseja tonkiessa. Jos nyt oletetaan, että löysin tosiaan kaikki, tässä pitäisi olla tyypit, jotka ovat katsoneet blogini muistamisensa arvoiseksi: Lotta, groomeri, amuk ja sansu. Ja sattumalta itse tykkään kaikkien heidän blogeistaan ja seurailen enemmän tai vähemmän säännöllisesti.

Ihan puhtaasti laiskuuttani tartun haasteista nyt vain yhteen, viimeisimpään. Lotta heitti hyvän mielen haasteella, ja se on kieltämättä kaikista missään näkemistäni kiertävistä haasteista mielenkiintoisin. Siinä tehtävänä on yksinkertaisesti listata hyvää mieltä aiheuttavia asioita ja pistää haastetta eteenpäin ainakin viidelle muulle bloggarille.


Hyvää mieltä

Ensimmäisenä se itsestäänselvä: läheiset ihmiset. Saan valtavasti hyvää mieltä perheestä, kumppanista, ystävistä ja sukulaisista. Niin, ja maailman parhaasta pomosta! Kun asiaa rupeaa miettimään, minulla on oikeastaan ihan älyttömän monta läheisempää ihmistä elämässäni, mikä on kyllä mielettömän hyvää onnea.


Ja sitten saman tien materialistisempiin ilon aiheisiin. Tykkään ihan valtavasti nykyisestä käsityökirjakokoelmastani. Ja ehkä vielä sitäkin antoisampi on taidokkaasti haalimani vanhojen käsityö- ja muotilehtien varastoni, johon viimeisimmän lisän sain äidiltäni synttärilahjaksi puolisen vuotta sitten.


Saan muuten valtavasti hyvää mieltä myös tästä netin ihmeellisestä käsityömaailmasta niin nörttiä kuin tämä koneella hengaaminen onkin - ja vaikka kuinka koitettaisiin väittää, että se oikea elämä on jossakin netin ulkopuolella. Kuulkeepas, jos ei ois nettiä ja Ravelryä ja Ravelryn Oulu-ryhmää, niin olisi mennyt esimerkiksi varsin antoisat pubineulonnatkin ohi! Siellä sitä juteltiin ihan livenä. Ja neulottiinkin. Ja join oikean siiderin.

Hyvää mieltä irtoaa myös kivoista kitaratunneista, yksin kovaan ääneen laulamisesta, hyvän biisin ripiitillä kuuntelemisesta, aurinkoisista päivistä, polkupyörästä, hyvistä sarjoista ja kirjoista, kamerasta, kirjastoista, kivoista tuoksuista, hyvästä ruuasta, pehmeästä peitosta ja niistä kausista kun ei ole pahemmin migreeniä.

Siinä niitä varmaan jo olisi. Ja on niitä enemmänkin. Ei vain voi kaikkia muistaa juuri nyt.

Haasteen puolestaan pistän eteenpäin vaikka kaikille niille, jotka bongaavat bloginsa tuolta vasemman sivupalkin lempiblogiluettelostani!

6 kommenttia:

 1. Mistähän eksyin sivuillesi?
  Mutta lukijaksi liityin, kaikkea mukavaa sinulla täällä :O)

  VastaaPoista
 2. Mulla on samanlaiset fiilikset. Mä olen saanut neljä tunnustusta kolme viikon sisään. Olen vissiin kerran saanut aikaiseksi laittaa tunnustuksen eteenpäin ja siitä on aikaa. Arvontan kovasti sitä, että joku haluaa minut mainita, mutten jaksa millään lähteä joka haasteeseen ja alkaa keksimään seuraavia tunnustusten saajia. Minullekin blogi on lähinnä päiväkirja, jota kirjoitan eniten itselleni. Onhan se toki ihanaa, että joku sitä lukeekin.

  VastaaPoista
 3. KahviKaneli: No kiva että eksyit. :) Kiitos kommentista!

  Judiuni: Mulle blogi on vain osin päiväkirja. Jos se olisi lähinnä sitä, en kyllä varmaan kirjoittaisi sitä julkisesti. Blogin pidossa kivointa on ehkä se, että saa kommentteja muilta ja vähän tutustuukin muihin ihmisiin blogien kautta. On nimittäin tosi kiva puhua harrastuksiin ja mielenkiinnon kohteisiin liittyvistä asioista muiden kiinnostuneiden kanssa! Sitä nimenomaan tarkoitin tuolla, että vuorovaikutus on kuitenkin mulla tämän koko bloggaamisen pointti. Mutta tosiaan, on tässä tottakai se päiväkirjapuolikin.

  VastaaPoista
 4. Pubineulonta kuulostaa tosi vekkulilta! Noi vanhat lehdet on kyl kivoja! Kiva, että jaksoit listata hyvää mieltä, oli mukava lueskella!

  VastaaPoista
 5. Hyvän mielen aiheet on lopultakin hyvin yksinkertaisia. Neulekirjastosi vaikuttaa muuten tosi mielenkiintoiselta!

  VastaaPoista
 6. Lotta: Joo, pubineulonta on varsin hauskaa. :) Niin ja tähän hyvän mielen haasteeseen oli ihan hauska vastata.

  juuli: Niinhän ne hyvänmielen aiheet tosiaan ovat, ja parempi niin. Varmaan aina voi löytää jotakin. Ja neulekirjastostani olen tosiaan ylpeä, en taida omistaa mitään, mistä en saa paljoa irti.

  VastaaPoista