sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Ullassa taas

Kappas vain, uusi Ulla on ilmestynyt. Ja tästäkin numerosta löytyy jotain minun puikoiltani lähtenyttä.

 

Nyt alan olla jo niin vanha tekijä, että ei tunnu missään... ainakin jos vähän kaunistelen totuutta. Hauskaahan tämä taas on. Lähinnä eroa edellisten julkaistujen ohjeideni jälkeisiin tunnelmiin on siinä, että enää en ole aivan paniikissa sen suhteen, että ohje saattaa kuhista virheitä. Paitsi että luotan Ullan koostajatiimiin, luotan ihan pikkuisen jo itseenikin ja sitä paitsi ihaniin, kiltteihin ja uhrautuviin koeneulojiini. Ennen kaikkea en pidä mahdollisia virheitä enää niin kohtalokkaina. Jospa niistä selviää. Mikään ei räjähdä, jos joku ei ymmärräkään ohjeitani.

Ullan kansikuvaa koristaa tällä kertaa Villaviidakon Emman tosi kauniit lapaset. Olen tässä jonkin aikaa kaipaillut mielenkiintoista mutta kuitenkin ulkoasultaan hillittyä lapasohjetta. Lupasin lapaset eräälle, joka ei suostu käyttämään mitään kovin krumeluurista ja minua taas puolestaan ei todellakaan huvita neuloa pelkkää sileää juuri nyt. Olisikohan Neidonkyynel ratkaisu tilanteeseen?

4 kommenttia:

 1. Ihailin hattuasi, kun kävin äänestämässä uuden Ullan kansikuvaa. koskahan mie uskaltaisin julkaista siellä oman ohjeen?

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) Charlotta on kaunoinen myssynäkin!

  Koeneulojat on kyllä mainioita, antavat luottamusta!

  VastaaPoista
 3. Kiitos kans. :) Pitää ehkä tästä eteenpäin hyödyntää koeneulojia aina kun mahdollista. Ainakin mikäli ohjeideoita pulpahtelee jatkossakin.

  VastaaPoista