maanantai 4. huhtikuuta 2011

Alpakka Huippuvuorilla

Tänään sain valmiiksi ex-kämppiksen sormikkaat, ja ne lähtivät litomaan suurinpiirtein saman tien, sillä ex-kämppis vei ne heti mennessään. Nappiin ajoitettu siis, eikä millään muotoa viimetipassa.

Kuvat ovat surullista katsottavaa. Aivan pimeitä eikä mitään saa selvää. Ja näitäkin minä olen parhaani mukaan korjaillut, näkisittepä alkuperäiset.


malli: Knotty Gloves (Ravelry), Julia Mueller
lanka: Drops Alpaca
menekki: n. 55-60g ehkä (unohdin punnita, loput langat vei ex-kämppis mennessään)
puikot: 2.25 mm, 15 cm sukkapuikot (ihanat)
fiilis (huomasin tällaisen Villalankasarvikuonolla, pakko matkia): erittäin jees! Ihanat nuo sukkapuikot, rakastan niitä! Helppo malli neuloa.


Noniin, nämä alpakkaiset sormikkaat pääsevät sitten melko pian Huippuvuorille vaeltamaan. Saapa nähdä, miten niiden siellä käy. Liekö kestävät kulutusta. Toivottavasti. Varoittelin kyllä, että minulla ei ole tietoa tämän langan hankauskestävyydestä, ja jos siellä sauvat kädessä mennään, niin saapa nähdä. Mutta onneksi nämä eivät ole ex-kämppiksen ainoat käsineet. Niiden on tarkoitus olla alla, joten ne eivät ehkä pahinta hinkkaamista saa osakseen. Ja jos puhki menevätkin, niin onpa hanskat päällä ja toivottavasti lämmittävät.

Kulutuskestävyysraporttia odotellessa...

2 kommenttia:

  1. Ne ovat ihanat ja ihanan keväänvihreät vieläpä :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kiitos. :) Väri on kyllä tosi kiva, kuva ei edes tee oikeutta.

    VastaaPoista