torstai 28. huhtikuuta 2011

Lankakaupan blogi

Hiphei!

Tiedotusluontoista asiaa. Nimittäin tästä eteenpäin kirjoittelen blogia myös toisessa osoitteessa. Sekaisin silmukoista on minun parhaista parhaimman työpaikkani Lumoavan Langan blogi, ja minun kanssani sinne tarinoi pomoni Laura. Kirjoittelen sielläkin neulomisistani niin kuin täälläkin, mutta lisäksi juttua tulee lankakaupan arjesta, langoista ja kauppaan liittyvistä tapahtumista. 


Sekaisin silmukoista on myös yksi Lumoavan Langan tiedotuskanavista, eli kannattaa seurailla sitä, jos kiinnostaa, milloin ja millä kaupan hyllyt täyttyvät ja mitä kaikkea on luvassa. Lisäksi aina silloin tällöin blogiin saattaa ilmestyä arvontoja... ainakin nyt muutaman päivän sisällä on yksi tulossa, kannattaa seurailla tilannetta!Täällä oman henk.koht.blogini puolella jatkan samaan malliin kuin ennenkin, eli kirjoittelen yhtä tuulella käyden kuin aina. Ja yhtä epäsäännöllisesti. Täällä bloggerin puolella en ole toistaiseksi tainnut ompelujuttuja paljon puhellakaan, mutta jatkossa nekin palannevat taas kuvioihin, sillä sain Lauralta saumurin lainaan ja se lisää vähän ompeluintoa. Ja koska minua on vähän aikaa sitten puraissut viherkärpänen, saatan, jos minua huvittaa, tarinoida täällä myös parvekesalaateistani ja siitä miten viherporopeukalo pärjää kasvatushommissa.

No, en lupaa mitään. Parempi pitää suu supussa ja olla aikomatta kummempia. Jos jotakin menee toitottamaan suureen ääneen, voi pitää jo melko varmana, että sen suhteen tulee epäonnistumaan täydellisesti tai muuten vain loppuu mielenkiinto. 

Nyt voisi mennä jatkamaan mallitilkun neulontaa... Vähän jotenkin epäilyttää tämä seuraava neuleprojektini, mutta pitää ainakin yrittää ennen kuin nakkaan puikot nurkkaan. Eihän sitä tiedä, jos vaikka yllätänkin itseni...

2 kommenttia:

  1. Täällä sentään pääsee kommentoimaan tavallisetki lukijat.. eikä vaan googletilin omistajat.. olisin osallistunut arvontaan lumoavan langan blogissa, mutta ei kommenttilootassa ollu lokeroa nimi/url osoite, että olisin voinu jättää kommenttini.. tahtois mukaan arvontaan.. :)

    VastaaPoista
  2. Hei!

    Koitetaan korjata asia pian. Minä en pysty sitä tekemään ja pitää odottaa, että Laura on ehtii, varmaankin huomenna. Toivottavasti osallistut sitten sen jälkeen. :)

    VastaaPoista