keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Pikainen

En jaksa kirjoittaa samasta asiasta kahteen paikkaan, ainakaan juuri nyt, mutta haluan joka tapauksessa esitellä täälläkin yhden kyhäilyni edistymistä. Pistetään siis pikku kuvapläjäys. Ja jos jotakuta kiinnostaa asiasta lukeakin, niin käyköön tuolla työpaikkani blogin puolella kurkkimassa.
Tai no kerrottakoon sen verran, että tässä on siis vain yksi sukka, ei vielä valmiit, ja että varresta tuli ehkä vähän liian lyhyt ja että tein monta virhettä, joista vain osa oli minun oma vikani. Seuraavan sukan teen paremmin ja sitten palaan tämän pariin ja pidennän vielä varren, muut virheet olkoot ja elelkööt, ei niitä kukaan huomaa, kun en kerro.

4 kommenttia:

 1. Virheistä viis sukka on kaunis! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! :) Eipä niillä virheillä onneksi mitään ratkaisevaa merkitystä ollut, ei ainakaan mitään sellaista, mistä ei olisi päässyt yli. :)

  VastaaPoista
 3. Todella ihana tämä sukka! Jahka saan omat projektini ensin valmiiksi niin taidan harkita tämäntyylisen sukan aloittamista.. :)

  VastaaPoista
 4. Juu, suosittelen. Musta tuo sukka on kivan näköinen ja istuu jalkaan hyvin. Mutta tässä ohjeessa on pieni virhe, kaaviot on nimetty väärin päin, minkä vuoksi itse vähän möhlin...

  VastaaPoista