perjantai 27. heinäkuuta 2012

Perushandut

Pistetäänpä nyt muutama kuva niistä perussukista. Niissä ei kyllä hirveästi ole mitään ihmeempää kiemuraa tai koukeroa, mutta toisaalta kiva vaihteeksi näinkin. 


Lankana näissä on Handun perussukkalanka. En ollut itse asiassa alunperin kovin ihastunut tähän väriin, se tuli hankittuakin tavallaan vähän sokkona. Neulominen ei juuri ihastusta lisännyt, vaikka tavallaan värin vaihtumista oli ihan mukava tarkkailla. Kuitenkin se ensimmäinen sukka jäi tuonne jonnekin unohtuneena lojumaan, innostus kun ei ollut suuren suuri.


Automatkalla perussukka on mitä mainioin kaveri. Maisemia ehtii katsoa eikä neule vie juuri ollenkaan tilaa. Kuumassa autossa on etu, jos syli ei ole täynnä villaa. Kyllähän sitä väitetään villan olevan myös viileä materiaali, mutta ei ehkä välttämättä silloin, jos sitä on päällä kilotolkulla.


Nämä sukat on neulottu kärjestä alkaen. Kantapää ja kärki on samanlaiset kuin Charlotta toisessa, mutta silmukkaluvut on ihan jotain muita. Ihan fiiliksellä kokeilin, mitä tulee. Siinä mielessä aika mainiota, että sukista tuli juuri täsmälleen sopivan kokoiset minun jalkaani.


...millä ei sitten tietysti ole niin kauheasti väliä, kun päätin kuitenkin lahjoittaa nämä yhdelle ex-kämppiksistäni. Hänen jalkansa on onneksi aikalailla samankokoinen kuin omani. Paitsi paljon sirompi, tietysti.
Niin joo, ja puikkokoko oli sitten 2 mm.

6 kommenttia:

 1. Nätit sukkaset! Mulla onkin Handun sukkalanka vielä kokeilematta, täytyy ehkä vähän surffailla ja pistää tilaten :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kannattaa tuota lankaa kyllä kokeilla, mukavaa neulottavaa minusta. Pitää vaan itse ensi kerralla neuloa eri värisestä.

   Poista
 2. Tykkään tuosta väristä, hienot sukat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, loppujen lopuksi olen itsekin tyytyväinen sukkiin, vaikka värit tai lähinnä niiden vaihtelun tiheys ei minuun niin kolahdakaan.

   Poista