lauantai 13. heinäkuuta 2013

Minihame

Älkää säikähtäkö! Myönnön neuloneeni minihameen, oikein erityisen minisellaisen, mutta en itselleni. En oikeastaan suoranaisesti kellekään. Ette siis joudu katselemaan mitään puolipukeisia kuvia yhtään kenestäkään.

Tai no kyllä vähän. Possusta. Mutta se on sentään edistystä. Yleensä kun tämä tyyppi hengailee aivan alasti.


Ei, en ole innostunut lelujen puvustamisesta. Neuloin joku viikko sitten pari mallitilkkua Nelliinan hametta varten ja päädyin jo noudattelemaan vähän tulevaa muotoa, jotta testailusta saisi enemmän irti. Halusin kuvata koekappaleet näyttääkseni ne Nelliinalle ja niinpä ne päätyivät possun päälle. Kuvien informaatioarvo oli aika surkea kun hameita yritti kuvata ilman mannekiinia.

Vaikka possu sai hameensa vain sattuman oikusta eikä suinkaan minun siveellisen luontoni takia, on se saanut jatkaa hameessa keikistelyä. Mitäpä sitä hyvää tavaraa hukkaan heittämään. Possuhan on selvästi tyytyväinen.


Nyt varsinainen työ on jo puikoilla. Sain langat Titityystä pari viikkoa sitten ja viime viikolla hankin vähän muitakin materiaaleja. Nyt sitten jännittää, miten suunnitelmani toimivat - ja tällä kertaa yritän olla lykkäämättä tekemistä ihan vain epäonnistumisen pelon vuoksi! Kokeillaan ja katsotaan. Jos ei toimi, sitten ei toimi. Selvinnen siitä hengissä. 

Kuvien mallitilkulla ja tämänhetkisellä idealla ei ole loppujen lopuksi juurikaan yhteistä. Mutta kokeilu kyllä hyödytti, jälleen kerran. Päässä pyörivät ideat alkavat hahmottua paremmin kun testaa yleensä jotenkin. Samalla karsiutuu osa toimimattomista suunnitelmista ja uudenlaisia ratkaisuja saattaa tulla mieleen.

Mutta katsotaanpas miten homma nyt tosissaan lähtee käyntiin. Toistaiseksi vaikuttaa hyvältä. Ja jos ei muuta, niin ainakin minulla on hauskaa! Eipähän harmita niin paljon, että heinäkuinen lauantai on kylmä ja harmaa. Sen voi melkein jopa unohtaa.

4 kommenttia:

 1. Possu vaikuttaa varsin tyytyväiseltä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sietää ollakin, kun ihan sitä varten kerta neuloin! Eiku hetkonen...

   Poista
 2. Tän projektin edistystä ja raportointia odottelen! Varsinkin possun poseerausten jälkeen! Mulla oli mielikuva, että tekisit sen Nelliinan version poikittain... mut possun mallitilkku on ihan norm. pystypäin neulottu... hm...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kas, pääsin siis heti yllättämään! ;)

   Mietiskelen täällä juuri, että mistä asioista sitä kirjoittelisi. Ihan kaikki kokeilut ja pohdinnat eivät varmaan jaksa kiinnostaa, mutta jotain tästä matkan varrelta haluan kyllä jakaa.

   Poista