tiistai 28. syyskuuta 2010

Muuttopäivä

Outo lintu linnassa päätti vaihtaa maisemia. Toisin sanoen minä blogeineni muutan nyt ja tällä hetkellä vuodatuksesta bloggeriin uuden ja paremman tulevaisuuden toivossa.

Koska itse mieluummin luen blogeja, jotka ovat bloggerissa kuin niitä, jotka ovat vuodatuksessa, kallistuin lopulta sille kannalle, että minunkin olisi syytä siirtää blogini tänne. Pidän bloggeria jokseenkin toimivampana ja ulkoasunsa puolesta helpommin muokattavana.

Olen miettinyt asiaa jo pidempään, mutta olen kuitenkin pitänyt muuttamista turhan vaivalloisena. En kyllä osaa selittää miksi, sillä ei kait tässä mitään sen kummempaa ole kuin alkaa kirjoitella toisessa osoitteessa ja muistaa mainita se edellisessä blogissa, jos jotakuta sattuu kiinnostamaan. Ei tarvitse edes pakata.

Ehkä on jollain tavalla tylsä jättää vanhoja juttuja vanhaan paikkaan. Jotkut perustavat uusia blogeja voidakseen aloittaa niin sanotusti puhtaalta pöydältä, ja onhan siinäkin järkeä jos siltä tuntuu, mutta minusta puolestaan tuntuu kumman hankalalta alkaa rakentaa kaikkea uudestaan. Tavallaan tuntuu, kuin blogilta olisi tipahtunut pohja. Menneisyys huuhdottu viemäriin. (Toisaalta kun sitä tarkemmin ajattelen, se ei ehkä haittaakaan.)

Ihmeen vakavissaan sitä jaksaa miettiä tällaisia elämän kannalta kohtalaisen yhdentekeviä asioita. Mutta kai niilläkin sitten on jotain väliä. Pienillä asioilla on merkitystä arjen kannalta.

Mutta tervetuloa kanssani bloggeriin te, jotka olette tähän asti seurailleet tekstejäni vuodatuksessa. Ja te, jotka ette ole. Samanlaisia neulomis- ja ompeluhöpötyksiä kirjoittelen täälläkin, ja yhtä satunnaisesti poikkean aiheesta varmaan jatkossakin.

Vanhan blogin pidän ainakin toistaiseksi tallella.

So You Think You Can Knit -aiheiset postaukset siirtänen jossain vaiheessa tähän blogiin, niin kaikki haasteen tekstit ovat samassa paikassa luettavissa.

Muita alkuhölinöitä ei enää tule mieleen. Onnea mun uudelle blogille, toivotan itse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti