torstai 11. marraskuuta 2010

Ulkoasun kohennusta

No niin, sainpas vihdoin muokkailtua blogia vähän uuteen uskoon. Koitin saada tästä vähän enemmän oman näköiseni. Ja kun blogin nimi ei ollenkaan viittaa sisältöön, ajattelin että kenties voisi yrittää laittaa jotain muita selvästi aihepiiriin viittaavia vihjeitä näkysälle. Onnistuinko?


Vai pitäisikö vielä vähän kuitenkin alleviivata, että olen ihan itse neulonut ja virkannut kuvasta löytyvät vaatteen ja asusteet? Ettei keltään menisi tyystin ohi.

Olisihan se tosi sääli, jos kaikki eivät saisi tietää, miten hyvä neuloja minä omasta mielestäni olen.
8 kommenttia:

 1. Onnistuit. Hyvältä näyttää! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommenteista. Hyvä, että on tarpeeksi selkeää. ;)

  VastaaPoista
 3. En ymmärrä. Mikä lintu on outo? Missä se linna on? Tuossa kuvassa ei ole lintua eikä linnaa? Onko se se outo juttu? Ja miksi tuossa nuolessa joka osoittaa tuon kuvassa olevan tytön takapuoleen lukee "neulomani tunika"? Onko se jokin uusimuotinen kiertoilmaus? Mikä pervoblogi tämä oikein on? Vai onko tämä jokin lintubongausblogi? Tai linnoitushistorian harrastajien blogi? En ymmärrä.

  Ja miksi koitat asioita? Oletko aamu? Vai oletko tehnyt (kauhistus!) kirjoitusvirheen?!? Ei, ei, ei! En hyväksy tällaista! En suostu uskomaan tätä sinusta! Eiiiiiii! Eiiiiiii! Eiiiiiii!

  VastaaPoista
 4. Blogin nimi on ihan Kimmo Kristian Rajalan hämmennykseksi keksitty. Tiedäthän sen perusvastauksen miksi-kysymyksin: että sä kysyisit!

  Kun katson nuolta, johon kommentissasi viittaat, en voi välttyä hämmennykseltä. Takapuoleen? Aivan selvästi nuoli osoittaa ulkoreiteen. Ihan selvästi.

  Ja minä en ole ikinä koettanut mitään, aina koittanut. Ei olla kirjoitusvirhe se!

  VastaaPoista
 5. Tosi hieno on! Haluisin kans piristää oman plokin ulkoasua, mut en osaa:).

  VastaaPoista
 6. Kiitos! Mutta hämmentävää, minä olen just tykännyt sun blogin ulkoasusta! :) Se johtuu varmaan pääasiassa siitä, että kuvat ja tekstikenttä ovat isoja, ja se on minusta blogeissa yleensä positiivista. Pienet kuvat (kuten allekijoittaneella pääasiassa) eivät ole mistään kotoisin. Ja tekstiäkin on mukavampi lukea, jos sitä näkee kerralla paljon. Sitä yritin itsekin tässä saada aikaan, minusta se on lukijaystävällisempää. Mutta makuasiahan sekin oikeasti on.

  VastaaPoista