perjantai 26. huhtikuuta 2013

Ei saa edes vetelehtiä rauhassa...

Olin tässä vähän ehtinyt lipsua ruodusta ja päättää, että näin viikonloppua kohti voinkin oikeastaan ihan hyvin keskittyä oman takkini hihojen neulomiseen ja jatkaa ohjeen kanssa säätämistä vasta maanantaina. Selvisi kuitenkin, että tämä suunnitelmani ei miellytäkään ihan kaikkia.


Eräs painostava koeneuloja, (enkä nyt sano kuka), alkoi jo kovasti hinkua ohjeen perään. Koen jopa vähän hälyttävänä, että hän kysyi takin "pintaneuleen ohjeentynkää" alkaakseen neuloa mallitilkkua. Itsehän olen jo löytänyt mallitilkkuilun ilosanoman, mutta kyseinen ystäväni ei ymmärtääkseni ole toistaiseksi lämmennyt ajatukselle. Tästä yllättävästä takinkäännöstä päättelen, että siellä kärsitään jo kovia vieroitustuskia sopivan neuleprojektin puutteen vuoksi. Mikään muu ei taida selittää tätä epätoivoista suunnitelmaa.

Jos tilanne kerran on noin huolestuttava, minun pitänee alkaa viikonloppuhommiin. Hitsiläinen.

Tietenkin voisin olla kiitollinen potkusta persauksille ja iloinen siitä, että joku saa minuun vähän vauhtia. Mutta sen sijaan valintani on low road ja valitan siitä, miten kamala orjapiiskuri Essi on. Ja hups, nyt se nimi tuli mainittua.

6 kommenttia:

 1. Jos on tarvetta useammalle testineulojalle, niin minäkin haluan! :) Oli niin nätin näköinen takki, että sellaisen minäkin haluan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se kaksi silmä- ja käsiparia varmaan parempi on kuin yksi. Eli kiitoksia tarjouksesta! Jos tosiaan tahdot, otan sinut mielelläni testineulojatiimiini. :)

   Poista
 2. Kylläpä sun takkisi on tuloillaan herkullisessa värissä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niin minustakin. Tosin tuo kuva ei edes ihan tee oikeutta. Livenä väri on jotenkin hehkuvampi. Mutta sävy on kyllä ihana. :)

   Poista