tiistai 30. huhtikuuta 2013

Hyvää vappua! (Toivottelee vappulaiskimus)

Ulkona on harmaata, märkää ja koleaa. Ihan niin kuin joku muukin vappu joskus olisi mennyt näissä merkeissä...

Minulla ei ole erityisen vappufiilis. Haaveilen parhaillaan kunnon siivouksesta, (tai lähinnä siitä siisteydestä), kahvikupillisesta, (pitäisi raahautua kauppaan ostamaan kahvimaitoa), neulomisesta ja seuraavan neuleprojektin suunnittelusta. Päässä on kamalasti ideoita ja suunnitelmia!

Eihän sitä tiedä, jos tässä kuitenkin innostuu ja saa hirveän vappuvillityksen iltaa kohden. Saa nähdä. Mutta kävi miten kävi, toivottelen hyvät ja iloiset vaput kaikille teille! Kiva kun olette olemassa!

2 kommenttia:

 1. Vappuvillitys????:D Kuulostaa näin keski-ikäisen ihmisen korvissa kamalan eksoottiselta semmoinen. Mutta joo, tulin vain ihmettelemään ja ihastelemaan sitä, että vihdoinkin joku neuleihminen, joka tursuaa ideaa ja neulomisinnostusta. Ei haittaisi yhtään, jos jakaisit sitä hiukan meille muillekkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, mulla on toinen jalka vielä opiskelijaelämäoven välissä, niin että vappuvillitys on jotenkin ikään kuin oletusarvoinen. :D Mutta ilmeisesti keski-ikääntyminen on alkanut luikerrella minuunkin ja tekee jo pieniä tuhojaan. Tajusin nimittäin, että olen vieläkin niin väsynyt viime vapusta, että siksi ei jaksa oikein innostua.

   Voisin yrittää jakaa neuleinnostusta. Mitenkähän se tapahtuisi? Se ei selvästikään leviä pisaratartuntana. Voisinkohan jotenkin tekstuaalisesti hypnotisoida ihmisiä? Täytyy kehittää joku hieno suunnitelma.

   Poista