perjantai 5. huhtikuuta 2013

Neulokaa sormikkaat itsellenne!

Kännykän kameralla otetut kuvat eivät ehkä ole järin kaksisia... mutta kärsin nykyään laiskuudesta, mikä näkyy sitten bloginkin sisällössä. Omg, kyynel ja niin edelleen. Koska mikään elämässähän ei ole vakavampaa...

Sormikkaat ovat edenneet. Reissussa oli päiviä, jolloin en jaksanut neuloa, mutta sitten aina välissä iski palmikonvääntämishimo ja yhdellä istumalla on neuloutunut puoli hanskaa. Vaan sormiosat on tylsiä. Voi kuulkaa, ne on tylsiä.

 

Tässä nimenomaan itselleni sormikkaita neuloessa tajusin kuitenkin, että aika paljon mukavampaa tämä homma nyt on kuin aiemmin. Neuloessa voi sovittaa, oikea käsi on koko ajan sopivasti hollilla. (Ja vasen, eh eh.) Kavereille neuloessa sormien pituus on ollut vähän arvailujen varassa. Joskus on saattanut jossain välissä päästä kokeilemaan sormikasta käsiin, mutta ei siitäkään ole ihan kauheasti iloa ollut. Ei ole välttynyt pähkäilystressaukselta.

Neuvoni kuuluu siis: neulokaa sormikkaita vain itsellenne! Se ei ehkä ole ikuisen onnen salaisuus, mutta saattaa säästää parilta harmaalta hiukselta.

On muuten pistänyt miettimään, mistä tulee sanonta "istuu kuin hansikas". No, englannin kielestä vissiin, jos olen oikein päätellyt. Mutta onko se siis ironiaa, vai mitä se on? Ainakin oikean kokoisia ja sopivia sormikkaita on ihan mahdotonta löytää. Varsinkin kun sormet eivät mitenkään väistämättömästi ole molemmissa käsissä saman pituiset. 

Vaan se siitä aiheesta. Jätän pidemmät spekuloinnit. Seuraavaksi reissukuva. Tajusin nimittäin, että kyllähän kaikki itseään kunnioittavat bloggajat pistävät reissukuvia blogiin jos käyvät yhtään kotipihaa kauempana. Että tässä ois. Minulla oli reissussa unisukkina nuo Handun langoista tehdyt Norwegian Rose -sukat. Olikin ihanan lämpimät.

  

Sen kummempia maisemakuvia ei tältä neulojalta irtoa. 

6 kommenttia:

 1. Välttelen sormikkaiden neulomista varmasti vielä pitkään :D Lopputulosta odotellessa!
  Blogissani on sinulle tunnustus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, jee! Kiitos tunnustuksesta. Ja ei kannata liikaa vältellä niitten sormikkaittenkaan tekemistä. Ihan hauska ja suht nopsa neulehan se kuitenkin loppujen lopuksi on, enemmän vain semmoista näpertelyä kuin vaikka sukat.

   Poista
 2. Ei onnistu sormikkaiden neulonta minulta. Tiedän että hermoni eivät kestä noita sormiosia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, ei ne nyt oikeasti ihan kauheat ole, vähän tylsät vaan. :)

   Poista
 3. Sormikkaat on kyllä ihan kuolettavan tylsiä neulottavia. Viimeksi kun tein semmoiset itselleni, ne kuluivat kivasti peukaloista puhki parin käytön jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika karua. Pitää toivoa, että ei käy noin huono tuuri. Tosin en elättele ihan älytömiä toiveita 100 % merinovillan kanssa, mutta itsepähän olen tieni valinnut... :D

   Poista