keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Vappukynnet! (Joita kukaan ei huomannut.)

Tulin eilen siihen tulokseen, että vappuaatto vaatii ainakin jonkinlaisen panostuksen ulkonäköön. En jaksanut alkaa kääriytymään serpentiiniin, pukea ylioppilaslakkia enkä virkata itselleni kruunua hopealangasta, (tosin viimeisin oli jonkin aikaa harkinnassa). Päätin siis panostaa kynsiin. 
Lakkasin kynteni Kure Bazaarin Septemberillä, järjestyksessä toisella kynsilakallani. (Niin, näin ne vaan alkavat kerääntyä.) Tämä sävy on paljon huipumpi kuin vähän tysähkö Stiletto

Mutta ei siinä sentään kaikki. Vappuaattona pelkkä kiva väri ei riitä. Vappuna pitää olla jotain enemmän. Niin että minulla on Minni Hiiri. Tai siis oikein useampi.


Minnihiirejä! (Niinhän se taipuu?)


Vähänkö näiden kanssa on hauskaa. Lapsena olisin ollut onnesta soikeana Minni Hiiri -kynsistä. Ja nyt vähän harmittaa, että lähipiirissäni ei ole sopivan ikäisiä pikkutyttöjä, joihin voisin tehdä vaikutuksen. Sillä kuten eilen huomasin, näillä ole kovin voimakasta vaikutusta juuri kehenkään muuhun. Mikä on minusta vähän kummallista. Kukaan ei edes huomannut mitään ennen kuin lopulta turhaan odoteltuani työnsin käsiä kavereideni naamaa vasten ja sanoin: "Kato!"

No, vappukynnet ne on sellaisetkin, joita kukaan ei huomaa, jos itse saavuttaa niillä sen sopivasti leikkisän tunnelman.

Mitä tulee lakan sävyyn, kuvat vähän huijaavat. Lakka on oikeasti hitusen tummempi ja jonkin verran violetimpi kuin mitä kuvat antavat ymmärtää. (Pahuksen valehtelijat.) Minussa ei ole tarpeeksi kuvankäsittelijää siihen, että saisin oikean sävyn esille. Tai sitten minussa ei ole vain tarpeeksi kärsivällisyyttä. En ole varma, kummasta on kyse. Mutta kummin vain onkin, totean että eihän kenenkään tarvitse olla kaikessa hyvä. Minä olen kuitenkin lähes täydellinen melkein kaikessa muussa... Niin että menköön nyt tämä puute.

Huomenna takaisin arkeen. Kynnet kyllä pysyvät vielä, mutta se on vain etu.

10 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet :D miten sää sait noi minnit noihin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nuo minnit on kynsille tarkoitettuja siirtokuvia, jotka tilasin Mimax-verkkokaupasta. Siellä on kiva valikoima kynsitarroja ja ties mitä koristeita. Kynsitarrat tuntuvat olevan paljon helpompia laittaa kuin nuo siirtokuvat, jotka vaativat vähän opettelua, mutta toisaalta ne tarrat on vähän liikaa koholla kynnestä ja saattavat alkaa tarttua joka paikkaan - paitsi en tiiä jos osaa laittaa ne jotenkin paremmin kuin minä.

   Poista
 2. Hih, mulla kanssa kynnet lakattuna Wapun kunniaks! Neonpinkit! :D

  VastaaPoista
 3. Tulin kiittämään todella loistavasta kirjoneule-tutoriaalista! Kuvat ja selostukset olivat todella havainnolliset. Sen ansiosta olen vihdoin löytänyt itsestäni pienen kirjoneulojan ja olen niiiiiiin iloinen, että lähetän oikein lämpimän virtuaalihalauksen! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, mahtava kuulla! On tosi mukava saada tietää, että tutoriaalista on oikeasti joillekuille hyötyä. Itselleni oli niin suuri juttu kun löysin itselleni toimivan kirjoneulomistavan. Tuo Villapallon tekniikka on minusta tosi toimiva.

   Ja kun vauhtiin pääsee kirjoneuleen kanssa, nin se kyllä koukuttaa! :)

   Poista