torstai 23. toukokuuta 2013

Torstai-illan tosiasioita

Olen aivan murtunut. Yksi pieni elefantti on kadonnut.


Lempisilmukkamerkkini. Miuh...

Toinen havainto tälle iltaa on, että vaikka BC Garnsin Soft Silkiä on aiemmin ollut oikein mukava neuloa, on siihen taas pitkän villakauden jälkeen totuttelemista. Se tuntuu vielä niin kummalliselta, nihkeältä ja narskuvalta. Tiedän että tuntuman saamiseen menee hetki. Ja jos nyt rehellisiä ollaan, en ole vielä kovin pitkällä...


Toisin sanoen ensimmäinen kerros silmukoiden luonnin jälkeen on meneillään. 

Minäkö kärsimätön...

Totta puhuen, vaikka ehkä vaikutankin vähän valittavaiselta, minulla on oikeastaan ihan mukavaa. Valoisat illat ja lintujen äänet, niissä on sitä jotain. Juuri nyt, nihkeydestä ja totuttelusta huolimatta, saan taas nauttia uuden neuleprojektin hurmasta. Siitä että tietää kohta saavansa vauhtiin jotain oikein uutta ja hienoa. Jos hyvin käy, tästä tulee kesämekko. Jos ei käy ihan niin hyvin, tästä tulee syys- tai talvimekko. Ja jos vastaan tulee tuulen muutos, ehkä tästä ei tule edes mekko. Jotain tulee.

Minulle iski muuten uudistusvimma. Huomasiko kukaan?

6 kommenttia:

 1. Yläbanneri tai tuo jutska missä lukee outolintulinnassa on muuttunut. Ei oo enää kyykkivää neitoa siellä! :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei niin. :) Ja banneriksi tuota kait tosiaan kutsutaan. Niin sitä vain tuli muutettua kun on jo kauan ollut vähän kyllästynyt olo. Jospa siihen muidenkin kuin oma silmäni tottuu pian.

   Poista
 2. No heti huomasin, että ihan ilman ennakkovaroituksia sitä on menty uudistuksia tekemään. Aika hurjaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, en muistanut anoa lupaa enkä valmistella sen jälkeen muutosta monta päivää etukäteen. Hupsis! Niin sitä vain villiinnyin.

   Poista
 3. Oon aina ihmetellyt, miten noi silmukkamerkit saa pois tuolta välistä, kun eihän niitä saa auki?? Vai saako?? O_O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et ole kuule ainut. Moni miettii tuota ennen kuin kokeilee. Asia on niin yksinkertainen, että eihän sitä hoksaa! Merkkejä ei tosiaan saa auki, mutta ei se haittaa, koska eivät ne kiinnity neuleeseen millään lailla eivätkä jää mihinkään väliin. Ne kulkevat puikolla silmukoiden välissä ja aina kun niiden kohdalle tullaan, ne vain siirretään puikolta toiselle ja jatketaan neulomista. Ne vain roikkuvat siis puikolla silmukoiden välissä.

   Jostain syystä tuota asiaa voi olla hankala mieltää, jos ei ensin kokeile. Sitä vain kuvittelee, että ne jotenkin neulotaan kiinni neuleeseen.

   On tosin olemassa myös silmukkamerkkejä, jotka saa auki ja kiinni, ja jotka voi laittaa neuleeseen itseensä ja myöhemmin avata ja ottaa pois. Eli varmaan sekin hämää. Silmukkamerkkejä ja niiden käyttötapoja on siis kahdenlaisia.

   Poista