torstai 10. maaliskuuta 2011

Olen upea

Flunssaista elämääni on hivenen piristänyt Eriparivillasukka-blogin tiinaniitin minulle myöntämä The Gorgeus Blogger -tunnustus. Vaikkei näistä tällaisista blogipalkinnoista mitään maallista mammonaa kerrykään, tulee siitä sentään hyvä mieli, että jonkun mielestä olen onnistunut tekemään jotakin hyvin. Voihan sen tietenkin ajatella niinkin, että joku ei vain ole jaksanut paremman lukemisen eteen nähdä netin haravoimisen vaivaa ja on tyytynyt siihen, mihin on ensimmäiseksi törmännyt - Tiinahan (tai tiinaniit) itse asiassa suoraan myöntää tunnustuksen.. öh.. myöntämisen yhteydessä, että on lukenut tätä blogia pidempään kuin yhtäkään muuta käsityöblogia, eli siinäpä se. Mutta tietysti vain harvinaislaatuisen pessimistinen ja tympeä luonne keksisi edes ajatella tuollaista, minulla ei onneksi tullut mieleenkään.


"The Gorgeous Blogger -palkinto on suunnattu kaikille upeille bloggaajille. Jokainen vastaa viiteen blogiinsa liittyvään kysymykseen ja jakaa tämän palkinnon viidelle, jotka mielestään sen ansaitsevat."


Hihi, tekstiin sisältyy aika hauska viittausvirhe... tai ainakin oletan, että se on virhe. Vai tosiaanko pitää alkaa selvittää ketkä bloggaajat mielestään ansaitsevat palkinnon ja sitten jakaa joillekin heistä? Tiinaniit ei kylläkään kysynyt minulta, olenko minä sitä mieltä, että ansaitsen palkinnon, mutta ehkä hän on osannut lukea rivieni välistä ja piti itsestäänselvänä, että minä mielestäni ansaitsen kaiken hyvän mitä maailmalla on tarjota. 

No, eipä viilata pilkkua. Vastaillaanpa vain niihin kysymyksiin.

Milloin aloitit blogisi?

Aloitin blogini alunperin vuodatuksen puolella vuoden 2008 joulukuussa. 

Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?

Aihevalikoimani on tuntunut supistuvan viime aikoina. Täällä bloggerin blogissani en ole juuri muusta kirjoittanut kuin neulomisesta, vaikka aiemmin bloggasin paljon ompeluksistanikin. (Niin no... en ole viime aikoina oikeastaan ommellut, että voisikohan johtua siitä?) Aiemmin on tullut kirjoiteltua myös jonkin verran vaatteista ylipäänsä, pohdittua niiden eettisyyttä ja ekologisuuttakin. En pidä mahdottomana, että jossain vaiheessa nekin aiheet palautuvat blogini aihepiiriin.

Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?

No neulomista käsitteleviä blogejahan ei ole juuri ollenkaan... 

Tuota hmm... en tiedä onko se mikään varsinaisesti blogin erityispiirre, mutta olen huomannut, että blogimaailmassa on yleistä pyydellä anteeksi vähänkin pidempiä kirjoitustaukoja, enkä minä ole oikein koskaan kokenut sitä tarpeelliseksi. Minusta on tosi kiva, että blogiani luetaan ja lukijat sinänsä kiinnostavat minua (olisi kiva lukea useammin kommentteja, niin tietäisin minkälaiset tyypit täällä oikeastaan käyvät koluamassa), mutta en kyllä siltikään koe velvollisuudekseni kirjoittaa jossain tietyssä, lukijaystävällisessä tahdissa.

Mitään muuta erityisen erityistä en kyllä blogistani keksi. Lätisen välillä aika paljon, mutta ei se loppujen lopuksi niin harvinaista taida olla? 

Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?

Kavereiden apinoiminen, tietenkin. Ensin kuorokaverini Tiina jakoi linkin käsityöblogiinsa Tinniinan puuhanurkkaus, (joka sekin oli alunperin vuodatuksessa, mutta linkkaan nyt kumminkin tuon uudemman osoitteen), ja se oli muuten silloin kun en ollut mistään käsityöblogeista vielä ikinä kuullutkaan. Sitten serkkuni Essi meni hänkin perustamaan oman Lankapöllyssä-bloginsa. Jonkin aikaa tyydyin hiljaisesti halveksimaan tuollaista narsistista itsekorostusta, mutta sitten jossain vaiheessa yhtäkkiä hoksasin, että juuri minun käsityökuvianihan maailma kaipaa!

Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?

Tästä pitäisi saada rahaa. Olisi myös kiva, jos blogin päivittäminen kohentaisi kuntoa ja hoikentaisi.


Onkohan ihan kamalan törkeää jättää jakamatta tunnustusta eteenpäin? Olen jo aiemmin tunnustellut (hehheh) joitakin lemppariblogejani ja toisaalta moni muu tykkäämäni blogi on tainnut tällaisen jo saada, niin että en oikein sitten viitsi enää samaa tunnusta toista kehtaa heittää kehiin. Taidan tosiaan nyt tällä kertaa jättää väliin ja vetoan flunssaani. Ei saa toipilasta pakottaa.

Mutta kiitos paljon tiinaniitille blogipalkinnon myöntämisestä!

2 kommenttia:

  1. Haluat tietää, kuka käy täällä koluamassa? Outi ilmoittautuu, vaikka ei kait se ylläripylläri varsinaisesti ole.

    VastaaPoista