maanantai 21. maaliskuuta 2011

Sakset, nopat ja pienet elefantit

Kyllä se vain on niin, että hyvin maalliset ja pienet asiat saavat minut usein helposti ilahtumaan. En haluaisi olla aivan tavarakeskeinen ihminen, enkä toivottavasti olekaan, mutta ei sille mitään voi, että pienet, söpöt ja tarpeelliset lahjat tuovat vähän hyvää mieltä. (No niin no, tietysti myös isotkin, riippuen tilanteesta.)Tilasin itselleni setin kuvassa näkyviä sakset-silmukkamerkkejä ja tänään saapuneessa pienessä paketissa olikin mukana myös nuo fantit ja noppakorvikset. Niin, ja kaksi pussia sitruunateetä. Ei nyt sentään ihan kaupanpäällisinä, vaikka hetken jo ehdinkin hämmästellä. Mukana löytyi lappu, jossa luki "terveisiä vaihtoparilta!", ja se selvitti mysteerin. Olen mukana yhdessä Ravelryssä pyörivistä vaihdoista ja tilaukseni ylimäräisyydet ovat siis siitä peräisin. 

Vaikka sakset ovatkin aika huiput, tykkään ehkä kuitenkin nuista fanteista vielä enemmän. Ne ovat sympaattisia. Ja ehkä minä jotenkin samaistun elefantteihin. Pieniin elefantteihin tietysti. 
Pitää päästä äkkiä neulomaan jotain, missä tarvitsee silmukkamerkkejä. Mummin paita on valitettavasti sellaisessa vaiheessa, että merkkejä ei kaivata. Mutta jahka alan yhdistellä hihoja vartalo-osaan, tulee fanteillekin käyttöä.
Noppakorvikset puolestaan ovat jo korvissa, ovat olleet koko päivän, vaikkakaan kukaan ei ole huomannut, ja siitä olen tietysti vähän katkera. Olen selvästi valinnut tänään seurani väärin. Mutta ainakin peilailu on ollut kivaa. Kovasti siis kiitoksia ihanalle vaihtoparilleni!

2 kommenttia:

  1. Heippa!

    Kivaa, että tykkäsit lähetyksestä! Se oli vasta ensimmäinen moikkaus ja tiedotus, että parisi on oikeasti olemassa. Varsinainen pakettisi on tällä hetkellä vasta suunnitelmina mielessäni, mutta saattaa ilmestyä lähipostiisi ihan koska tahansa :)

    Ihanaa kevättä!

    VastaaPoista
  2. No tykkäsin todellakin! Nuo fantit on niin ihania (ja sitä paitsi ihan tarpeellisia), että minusta tuntuu kuin olisin palannut lapsuuteen, niin innoissani niistä olen. Ja noppakorvikset on kans aivan mieleiset. Aika kiva moikkaus/tiedotus siis, luulin että se on se paketti! :D

    VastaaPoista