sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Kullanhohtoa


Sunnuntai. Eilen juhlittiin ihanien ystävien häitä, tänään ollaan vain. Tällaisina päivinä on todella onnellinen olo. Kiitollinen siitä, että on ajautunut elämässään sellaisten ihmisten joukkoon, joiden seurassa tuntuu hyvältä. Eilen tuli vetisteltyä, tänäänkään ei ole kaukana.

Tein häihin hameen. Juuri nyt ei ole varsinaista kuvamateriaalia itse hameesta, mutta kuvailin kangasta ja sen väriä parhaani mukaan. Joitakin värejä on välillä todella vaikea saada toistumaan oikein, mutta nämä pari kuvaa kullankeltaisesta silkkikankaastani näyttäisivät aikalailla vastaavan totuutta. Ja minä rakastan tuota väriä!


Utunan Uhtu-huivilangastani on jo jokin aika sitten tullut huivi. Se odottelee vielä pingotusta. Rakastan senkin väriä. Samoin on tällä hetkellä puikoilla olevan silkkilangan laita. Siitä on tulossa paita, tai ainakin jotain sinne päin.

On ihan mielettömän terapeuttista ja rentouttavaa ommella ja neuloa kauniin värisiä asioita. Saan niistä voimia ja energiaa. Sanoisin jopa, että kauniin väriset langat ja kankaat tulevat hyvänä kakkosena ihanien ystävien jälkeen. (Tosin joinakin päivinä olen sitä mieltä, että hyvänä kakkosena onkin musiikki, joinakin päivinä hyvät kirjat. Ykkössija taitaa elämässä pysyä aina samana.)

Taidan jatkaa neulomista. Ulkona sataa. Kaikin puolin on aika tunnelmallista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti