keskiviikko 22. elokuuta 2012

Niitä on toinenkin!

Syksyisen sävyinen Daybreakini ei ole jäänyt ainoakseni. Huivi raitoineen (koosta puhumattakaan) tuntui niin omaltani, että tein keväällä toisenkin. Siitä tuli jokunen kuva blogiin jo aiemminkin, mutta sellaista isoa esittelykuvaa en saanut sillä kerralla typerän tuulen takia otettua. Nyt se tulee!


malli: Daybreak, Stephen West
lanka: Louhittaren Luola Väinämöinen (muste) ja Noro Kureoyn Sock (S240)
puikot: 3,5 mm
langan kulutus: aikalailla 200 g Väinämöistä ja 100 g Kureyoun Sockia


Aiemmassa huivissa päävärinä ollut lanka oli merninovilla-polyamidia, tässä villa-polyamidia, ja tavallaan tässä huivissa käytetyt langat sopivatkin paremmin keskenään yhteen. Ei sillä, ihan yhtä käytettäviä molemmat huivit ovat, siinä mielessä asialla ei ole mitään väliä. Neuloessa lankojen välillä ei vain tuntunut yhtä isoa eroa kuin edellisessä huivissa ja sanoisin ehkä, että tätä oli oikeastaan jopa mukavampi tehdä.

Lopputuloksen kannalta suurin ero itse värivalintojen lisäksi lienee siinä, että Cascaden Heritage on täysin yksivärinen kun taas Louhittaren Luolan Väinämöisen väri on ihastuttavan elävä. Huiviin Väinämöisen väritys on minun mielestäni täydellinen. Tästä tuli yhtä ihana kääriytymishuivi kuin ensimmäisestäkin. Suurin ongelma on ollut valita kumpaa milloinkin käyttää. Tai no... ehkä se ei varsinaisesti ole ongelma. Enpähän näytä joka päivä samalta.

10 kommenttia:

 1. Tosi upea, kuten myös aiempikin Daybreak! Olen huivejasi aivan ihastuksissani katsellut, josko itsellenikin... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Suosittelen kyllä tekemään, tällaisesta huivista saa ihanasti lämmikettä ja väriterapiaa tulevaan syksyyn ja talveen.

   Poista
 2. Nää molemmat on niin hienoja etten mie ainakaan osais valita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ja joo, vähän pitää koittaa vaikka muun asun mukaan aina katsella, että minkä heittää päälle. :)

   Poista
 3. Ihana! Tuo on malli on mulla jonossa, että joskus teen sen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kannattaa pian jo tehdä, suosittelen lämpimästi.

   Poista
 4. Joo. Jos sä pätkäytät tänne vielä kolmannenkin Daybreakin, niin mä vaikka kävelen Lumoavaan ostamaan langat ja pistän omankin puikoille (toistaiseksi mä arvon yhä tän ja color affectionin välillä). Ihan tajuttoman upeita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, no tuota... en minä nyt ehkä ihan heti tässä ole sitä kolmatta neulomassa. Color affection olisi itsellänikin jonossa, arvon sen ja Nuvemin välillä. Mutta kiitos paljon! Ja saa näiden kahdenkin perusteella toki oman Daybreakin aloittaa, olen edelleen suosittelevalla kannalla.

   Poista
 5. Ihana! Väritkin on just eikä melkein :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Värit sopivat yhteen paremmin kuin alunperin arvasinkaan. :)

   Poista