maanantai 3. joulukuuta 2012

3. joulukuuta: Madeleine Peyroux

Yleensä musiikin kuuntelu on tärkeä osa joulunodotustani. En kuitenkaan kovin paljon kuuntele varsinaisia joululauluja vaan muuten vain tunnelmaan sopivaa ja tietysti omaan musiikkimakuuni istuvaa musiikkia. Yksi syysajan ja joulunodotukseni tärkeimmäksi muodostuneista artisteista on Madeleine Peyroux.

 

Peyrouxilta löytyy tosin ihan oikeasti jouluisiakin kappaleita. Tässä yksi lempparini, Peyrouxin ja K. D. Langin duetto River. Koko albumi Half The Perfect World on kuunneltavissa Spotifyssä. Jos pidätte tästä kappaleesta, testatkaa ihmeessä loputkin biiseistä.

Minun mielestäni joulu(nodotus)musiikkia on se, mikä itsestä tuntuu siltä. Ei tarvitse olla välttämättä mitenkään tiptap.

4 kommenttia:

 1. Ei joella, mutta Lämsänjärvellä voi nyt luistella. Kerrankin jää, muttei lunta.
  t.M?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvältä.

   Jäin arvailemaan, kuka M siellä on... tai siis minulla on yksi arvaus. :)

   Poista
 2. Ihana biisi ja tämä on kaunis tulkintakin, mutta tunnetkohan Joni Mitchellin alkuperäisen version vuodelta 1971? Se taitaa kolahtaa minuun vielä enemmän. http://www.youtube.com/watch?v=GpFudDAYqxY

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidän kyllä molemmista, mutta Peyrouxin versiota olen tullut kuunnelleeksi paljon enemmän, koska omistan kyseisen albumin. Muitakin hyviä versioita on tästä kappaleesta tehty, eikä ihme, niin ihana biisihän tämä on.

   Poista