perjantai 7. joulukuuta 2012

7. joulukuuta: mysteerisukkien 1. vihje

Kuten eilen äärimmäisen varovaisesti vihjaisin, tämänpäiväisestä joulukalenterin luukusta löytyy vihdoin mysteerisukkien ensimmäinen vihje. Tadaa!

Lataa vihje tästä

Kysymyksiä saa esittää, jos jokin vaikuttaa epäselvältä.  Muistutan vielä siitä, että Ravelrystä löytyy yhteisneulontaketju, johon kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita juttelemaan ja vaikka esittelemään kuvia neuleestaan. Mahdolliset kysymykset voi esittää myös siellä, koska silloin vastauksesta saattaa olla jollekulle toisellekin hyötyä.

Luonnollisesti sukat voi neuloa aivan omissa oloissaankin puhua pukahtamatta niistä mitään. Tai jos mieluummin kirjoittelee sukista omassa blogissaan, voi käydä vaikka täällä kommentteihin huikkaamassa, jos haluaa muiden löytävän blogia lukemaan. Toivottavasti joka tapauksessa tykkäätte ohjeesta ja saatte siitä iloa ja ehkä joulumieltäkin!

Nyt jään jännittämään, minkälaisia reaktioita ensimmäinen vihje herättää.

8 kommenttia:

 1. Hei vaan! Ihan oikeesti ei olis aikaa, mutta ehkä on pakko yrittää... Viimeistään joululomalla sit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, neulomiselle ei ole juuri koskaan ihan niin paljon aikaa kuin haluaisi, mutta kummasti sitä silti innostuu aina uusista projekteista. Ehkä sitten joululomalla tosiaan. :)

   Poista
 2. Tämä oli tänään ensimmäinen asia, mitä netissä tein. Ohjeet tulostettu, mutta harmittavasti lanka on vielä vyyhtinä. :)

  VastaaPoista
 3. Jee! Toivottavasti ehdin pian luoda silmukat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava, että sinäkin osallistut. Toivottavasti tosiaan ehdit pian - minä haluaisin tietenkin heti nähdä muiden versioita!

   Poista
 4. Tämä kuulostaa niin mielenkiintoiselta, että pakko lähteä mukaan. Vaikka keskeneräisiä onkin vaikka lampaat söis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiva juttu! Kyllähän ne keskeneräiset ehtii joskus tekemään... niin minä ainakin itselleni aina uskottelen.

   Poista